woensdag 27 april 2011

Hello Spring

Tijdens het Event heb ik deze 2 ATCtjes nog zitten maken. Heel simpel. De stempel met 2 kleuren be-inkten, randen sponsen en met dezelfde kleur de tekst stempelen. De stempels zijn van Sparkle N Sprinkle. De atctjes even oppimpen met leuk draad en glimmertjes.

Beauty

Deze atc is gemaakt met de KiCo's gomtechniek. Volg de workshop (zie uitleg technieken). Gebruikt Distressinkt ?? De lampenstempel be-inkt met Stazon Purple en afdrukt. Een leuk kantje matten en een knoopje leggen. 2 roosjes matten met 3d kit. Het geheel op de paarse ATC matten.

Simpel maar mooi!!

Deze kaart is gemaakt met de KiCo's gomtechniek. Volg de workshop (zie uitleg technieken). Ik heb Rusty Hinge gebruikt. Be-inkt de stempel (Sparkle N Sprinkle) met Stazon Timber Brown en laat het goed drogen. Bewerkt evt. de zijkanten met Stazon. Snij het op maat. Mat het geheel op donkerbruin karton. Be-inkt de bloemetjes (Sparkle N Sprinkle) met Stazon Timber Brown en druk dit af op wit karton. Knip de bloemetjes uit en spons ze met Wild Honey en Rusty Hinge. Mat de bloemetjes op de kaart met 3d kit.

Van Harte Beterschap

Deze kaart is gemaakt met de KiCo's gomtechniek. Volg de workshop (zie uitleg technieken). Deze is gemaakt met Glimmermist Cranberry Zing. Snij het kaartje op maat en mat het op zwart karton, snij dit iets groter dan de achtergrond. Be-inkt de bloemen (Stamping Sensation) met Archival zwart en druk dit af. Mat er een lint omheen. Neem een kaart (orchid). Be-inkt de zon met Brilliance Platinum Planet en druk dit af. Mat een mooi lint om de kaart. Mat het geheel op elkaar. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Archival en druk dit af op een restje gomachtergrond. Snij het dit op maat en mat het op zwart karton. Snij dit iets groter dan de tekst. Mat dit met 3d kit op de kaart.

Happy Hour

Deze atc is met de KiCo's Gomtechniek gemaakt. Volg de workshop. (zie uitleg technieken). Ik heb hier de kleur Aged Mahony van Distress gebruikt. De cocktail en tekst is van Sparkle N Sprinkle. De cocktail is ingekleurd met Derwentpotloden en Tombowstiften. 

Uitleg: KiCo's Gomtechniek


Dit is de techniek die ik op de Stempelevent in Zeist gedemonstreerd hebt. 
Het is een leuke techniek om mooie achtergronden mee te maken.Moeilijk is het niet en voor iedereen te doen. 

De verhoudingen voor vloeibare gom is te vinden bij tips en weetjes.