zaterdag 6 december 2014

Mooi paars!!

Deze kaart is met de techniek "maskeren"gemaakt. Volg de workshop Maskeren (2). Maar bewerk maar de helft. De andere helft kunt u met de inkt en een Dove blenderpen inkleuren. Be-inkt nogmaals het blad met Versa Mark en druk dit af op een wit rest karton en embos dit met clear embossingpoeder. Knip het blad uit en spons het. Mat de kaart op een zwarte kaart en snij dit op maat. De kaart daarna matten op een paarse kaart. Ik heb de kaart eerst bewerkt met dezelfde kleur inkt als dat ik op de kaart heb gebruikt. Snij dit ook op maat. Mat het blad op de kaart met 3d kit. Pimp de kaart op met parels.

Het is jouw Feestje!

Deze kaart is ook gemaakt met de techniek "maskeren". Volg de workshop Maskeren (2) en maak de achtergrond. Be-inkt de stempel nogmaals met Versa mark en druk deze af op een rest karton, stempel 2 maal, embos het met Clear embossingpoeder. Spons de bladeren met 2 kleuren Broken China en Vintage Photo. Knip of zij ze uit. Spons de randen van de kaart met Vintage photo en mat het geheel op een donkerbruine kaart. Niet 2 strikjes op de kaart. Be-inkt de tekst met Archival Coffee en druk deze af met behulp van een stempellineaal. Mat de 2 bladeren met 3d kit en mat geheel op een bijpassende blauw karton en snij dit op maat.

Hallo Zonnetje!Deze kaart is gemaakt met de techniek "maskeren". Ik heb hier een workshop van Maskeren (2), volg deze workshop. Snij de kaart op maat en mat deze op zwart karton. Snij dit op maat. Be-inkt de tekst met Stazon en druk het af met behulp van stempellineaal.