donderdag 18 oktober 2012

Stempelen met Fruit

In de laatste Art Specially stond een artikel over stempelen met fruit en groente. Dit is al oud, denk maar aan stempelen met aardappelen. Maar ooohhh wat is het leuk om te doen. Ik had afgelopen week een komkommer die wat uitgedroogd was, hi hi, ja hoor stuk afgesneden en deze achtergrond mee gemaakt. Gaaf he!! Vind hem zo leuk en de komkommer niet zomaar weggegooid. 

Bedenk zelf ook eens wat je allemaal kunt gebruiken en wat zal je verbaasd staan!

Ik heb hier Rusty Hinge en Wild Honey gebruikt. De stempels zijn met Stazon Timber brown gestempeld. De tekst heb ik gestempeld met behulp van de stempellineaal.
De kaart kleiner gesneden en op oranjebruine karton gemat. Deze iets groter gesneden dan de kaart en toen op donkerbruin karton gemat. 

7de creatie MarjaDeze is ook gemaakt met de Paisley van Home Impression Background HI24 van KiCoStamps en heb ik met wit geëmbost op zwart papier en versierd met zilveren druppels van de perle-pen.
Er onder een kanten Doilie hart en die weer op zilver karton geplakt. Op de druppels uit gestanste swirls en een geponste bloem gemaakt (van wie deze is weet ik niet meer, de pons heb ik een keer mogen lenen). Het geheel op een glanzende kaart met motief.

Groetjes,
Marja 

Dank je wel voor je schitterende creatie Marja daar zullen vele weer geïnspireerd door raken.