maandag 11 maart 2013

Super mooi!


Afgelopen zaterdag zijn eindelijk de sheets binnen gekomen. Gisteren alles op ez mount verwerkt en ja ik kon het niet laten om ermee te gaan spelen. Hier de eerste kaart. 

Het is een bloem van Marja haar sheet, is het niet prachtig. Ik heb een koffietechniek achtergrond gebruikt. De bloem be-inkt met Archival Coffee en afgedrukt. Een masker gemaakt en hier overheen gestempeld. Stempel ook een bloem op een restje papier en knip die uit. Neem aquarelkrijt en kleur 2 bloemen in met een Dove blenderpen. Knip de bloem uit die op het restje papier is gestempeld en mat deze met 3d kit op de kaart. Be-inkt de tekst en druk deze af met behulp van een stempellineaal. Mat het geheel op een donkerbruine en roestbruine kaart. Snij dit op maat.

Hoe vinden jullie hem????

Veel liefs

Deze kaart is gemaakt met de koffietechniek en met een zelf gemaakte stempel. Maak de achtergrond en beinkt de stempel met Archival Coffee. Mat er een mooi lint overheen en mat het geheel op een roestbruine en donkerbruine kaart. Be-inkt de rozen en embos deze met clear embossingpoeder. Kleur ze beide in met Derwent potloden. Knip ze uit. Mat ze beide op de kaart met 3d kit en een strikje. 
Be-inkt de tekst (KiCoStamps nieuwesheet vertikale teksten) met Archival Coffee en en druk deze met behulp van een stempellineaal af op de kaart.