zaterdag 28 mei 2016

Een Dikke knuffel

Een dikke knuffel willen we allemaal op z'n tijd toch?? Althans ik wel hoor. Deze kaart is simpel, snel klaar. Neem een DCP kaart of snij het evt. op maat. Be-inkt de bloem van plate 108 met Versa Mark en druk deze af, herhaal dit nogmaals. Embos de bloemen met detail White embossingpoeder van KiCoStamps, volg evt. de workshop om te leren embossen zie KiCo's embossingtechnieken. Volg dan de workshop. Kleur de bloemen in met Color Burst. Spetter met Color Burst en een hele natte penseel op je papier. Maak er wat moois van. Be-inkt de tekst van plate 105 met Archival en druk deze af met behulp van een stempellineaal. Zie uitleg Werken met een stempellineaal. Maar de kaart op 1 of 2 lagen karton, snij deze telkens op maat.

Waak over .....

Vind deze kaart zo vrolijk, zo gezellig. De stempels zijn van plate 105 en 108. Neem een DCP kaart. Be-inkt de bloemenstempel met Versa Mark en embos deze met detail White van KiCoStamps. Doe wat Color Burst op je Craftsheet en spuit daar water bij. Haal hier je kaart doorheen. Wat helder zijn die kleuren toch. Zo mooi. Doe dit ook met de blaadjes en knip deze uit. Mat een mooi lint over de kaart en mat deze op 2 bijpassende kleuren karton. Snij dit op maat. 
Be-inkt de tekst met Archival zwart en druk dit af op een restje DCP. Snij de tekst uit met een Nestabilitie (dit kan u natuurlijk ook knippen). Mat de tekst samen met de blaadjes met 3d kit op de kaart.

Jij bent mijn BLIJ

Hier een voorbeeld met onze nieuwe sheets. De tekst is van plate 105 en de bloem en blaadjes van plate 108. 
De ondergrond is de tissuetechniek, zie uitleg tissuetechniek. Volg de workshop en scheur een stuk af, waarvan u de kleur mooi van is. Lijm dit op uw kaart. Laat het goed drogen. De bloem en blaadjes stempelen met Versa mark en embossen met Detail white KiCoStamps, zie evt. bij uitleg KiCo's embossingtechnieken. Knip of snij de vormen uit, kleur de vormen in met Color Burst. Mat deze met 3d kit op de kaart. Be-inkt de tekst met Archival en druk deze af op een restje papier. Snij dit op maat en mat het op een restje paars karton, snij dit op maar en mat dit met 3d kit op de kaart. Simpel, snel maar heel gaaf.