maandag 13 augustus 2012

Een collega is jarig geweest (ja ja ik loop altijd achter verjaardagen aan hi hi, heb niet voor niets teksten die te laat zijn voor verjaardagen hi hi). 
Het is een verpakte chocoladereep. De ondergrond is scrappapier (kan je mooi restjes opmaken), de zijkanten gesponst met Aged Mahony (distressinkt). Be-inkt de Pauw en tekst (KiCoStamps) met Versa mark en bestrooi dit met Japanese Lequire (KiCoStamps) embossingpoeder. Verhit het met de heattool. Knip de pauw uit en knip de tekst in een leuke vorm. Spons de randen van de tekst met Aged Mahony en mat de pauw en tekst met 3d kit op de reep. 


Simpel maar mooi!!

Deze kaart is op heel ander papier gemaakt en is veel helderder van kleur. In het echt is hij mooier van kleur, helderder.
De stempel (KiCoStamps) be-inkten met Versa Mark en afdrukken op een witte kaart. Deze bestrooien met Sparkle white van KiCoStamps. Verhitten met de heattool. Scheur een stuk maskertape af en plak dat op het deel wat u wilt sponsen. Spons eerst met Shabby Shutters (distressinkt) en daarna de randen met Forest Moss. Haal de masker eraf en plak dit weer voor een tweede deel, laat er een stukje wit tussen, dit doe je nu met 2 stukken maskertape. Zo gaat u door totdat de hele kaart is gedaan. Mat de kaart op een witte en bijpassende kleur groene kaart. Ik vind het zo mooi, maar natuurlijk kunt u altijd tekst erbij stempelen.