zondag 11 november 2012

In kalmte rust kracht.

Wij hebben elke maand op mijn stempelgroep een uitdaging. Deze maand is dat Schilderen met embossingpoeders en wat een leuke dingen komen daar dan uit. Dit is mijn bijdrage. 
Een vierkant witte kaart gesponst met Distress Tumbled Glass, Faded Jeans en Salty Ocean.
volg vanaf hier de workshop Schilderen met embossingpoeders. Zie technieken youtube KiCoStamps. 
Mat het geheel op een witte kaart en snij deze iets groter dan de bewerkt kaart. Mat er een mooi kant omheen. Mat het geheel op een donkerpaarse kaart en snij deze evt. op maat. 
Be-inkt de tekst met Versa Mark en embos deze met Tuscany Concord embossingpoeder. Knip de tekst en in een leuk model en spons het. Be-inkt de eend met versa mark en druk deze af op een restje wit karton. Doe hier de techniek Schilderen met embossingpoeder op (neem dezelfde kleuren als de rozen) en knip de eend uit. Mat de tekst en eend op de kaart met 3d kit. 

De stempels zijn van KiCoStamps, alle embossingpoeders zijn de Tuscany embossingserie van KiCoStamps.

Lief he!!

Dit ATC is gemaakt met de sponstechniek. Zo simpel en snel klaar. We hebben gesponst en ingekleurd met de regenboog doos van Brilliance.
Volg de workshop Maskeren 2, zie technieken Youtube KiCoStamps en volg de workshop. 
Be-inkt het meisje met Stazon black en druk deze af op de ATC. Kleur het meisje in met de Brilliance regendoos en een Dove blenderpen. Mat het op een zwarte ATC en pimp de ATC op met roosjes en een strikje.  

Je bent pas oud ........

Deze ATC is gemaakt met de magic Stamp. 
Volg de workshop Magic Stamp, zie technieken youtube filmpjes KiCoStamps. 
Ik heb de regenboog doos van Brilliance Peacock gebruikt. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon Black en druk dit af. Mat het geheel op een zwarte ATC en pimp de ATC op met roosjes en een strikje.