woensdag 19 september 2018

ATCoins


Door de drukte was ik er nog niet aan toe gekomen om met plate 142 te spelen. Het is soms niet anders maar je handen branden dan om toch er mee aan de gang te gaan. Maar gisteren was het dan even dat ik tijd had om er even mee aan de slag te gaan. Ze zijn voor de coins in een goede grootte. 

De achtergrond heb ik gemaakt. Doe 2 kleuren Distress Oxide op je craftsheet, spray hier water op en haal je Paint On A4 vel er doorheen. Spray nog wat water op je vel een laat het enigzins lopen. Nu drogen met de heattool. De randen sponsen met een tint donkerder dan waarmee je het vel hebt bewerkt. Neem een template en neem een ton sur ton kleur of een gehele andere kleur Distress oxide en spons nu je template, over je gehele vel A4. 

Nu eerst wat achtergrond stempels met Archival rood afgedrukken en toen een aantal Coins gemaakt. Daarop ben ik gaan stempelen. Het is allemaal afgedrukt met Archival Jet Black en heb accenten gemaakt met Distress Oxide Hickory Smoke. Het water structuur heb ik met deze kleur gewoon gestempeld.
Met een witte posca pen accenten aanbrengen en je coin de rand zwart maken met je Archival inkt Jet Black. De teksten zijn van plate 126 en plate 138 en wil plate 142.