zondag 12 mei 2013

Een bloemengroet en een lach ......


U kent het wel. Laden vol met materialen waar u of nog niets mee gedaan hebt of werkelijk weinig mee doet. Dit heb ik met scrapbookpapier.
Vind het allemaal heel mooi en gaaf maar om er iets mee te doen is een tweede. Normaal maak ik al mijn achtergronden zelf en toch heb ik laden vol liggen. Hoe kan dat toch?? 

Toen ik dit gisteren tegen kwam had ik zoiets van, ik haal een aantal vellen uit die blokken en daar ga ik iets mee doen. Hier is het resultaat, heel snel, lekker simpel en toch leuk!!

Snij een scrapbookvel iets kleiner dan een vierkante kaart. Mat er een mooi lint omheen en mat het op de vierkante kaart. Masker de rand van de scrapbookvel. Be-inkt de stempel (Home Impressions) met Archivalinkt Coffee en druk het af op de kaart. Herhaal dit in diverse hoogtes, totdat u een mooi geheel heeft. 
Be-inkt de tekst met Archival Coffee en druk dit af op een restje karton. Stans en embos dit met een nestabilitie en een CB. Doe er 2 brads in en mat de tekst op de kaart met 3d kit. Pimp de kaart op met een strik.

ATC's

Deze ATC's heb ik gemaakt met als ondergrond gesso en inkt. Dit maakt het papier zo gaaf mat. Hierbij gebruik ik een grote spons. De stempels be-inkten met Archival zwart of Stazon zwart en afdrukken. Hiermee kan je natuurlijk spelen. De afdrukken heb ik daarna nog een beetje ingekleurd met de Dove blenderpen en Brilliance earlescent inkten.
Mat de ATC's op een blauwe of zwarte ATC.
De stempels en spons zijn van KiCoStamps.

Beautiful Day

Voor even nog een snelle kaart. Voor deze kaart heb ik ook Archival inkt gebruikt. De vleugels heb ik een beetje ingekleurd met inkt en een Dove blenderpen.

Enjoy the Little stuff

De Archival kleuren zijn zo warm en snel droog dus heerlijk ome en aantal snelle kaarten te maken. Dit is er ook zo eentje. Kies drie kleuren die goed bij elkaar passen. 
U begint met de lichte kleur en bouw het steeds verder op naar een donkere kleur. De tekst kunt u be-inkten met Archival Coffee of zwart en druk het af met behulp van een stempellineaal.