zondag 8 september 2013

Babydoekjestechniek en Embellishments van klei


Op deze ATC's heb ik de babydoekjestechniek gebruikt. Zie uitleg technieken Foto's KiCoStamps. Ik heb 2 kleuren paars gebruikt. Bij de bovenste heb ik ook de embellishment met dezelfde kleuren gesponst. De swirl is gestempeld met Archival Deep purple. De onderste heb ik geembost. De ATC's met lint en parels oppimpen.

Babydoekjestechniek en embellishments van kleiZo hier de eerste ATC's met de Babydoektechniek. Zie uitleg technieken Foto's Youtube. Daarnaast heb ik gelijk de embellishments gebruikt. Zie uitleg technieken Foto's Youtube. Leuke combi. De swirls zijn geembost. De embellishments zijn gesponst en daarna bespoten met glimmemist Pearl.

Apart!


Deze kaart is met de ondergrond Babydoekjestechniek gedaan. Zie uitleg technieken KiCoStamps Foto's. Heel makkelijk, apart en erg leuk. De bloemen heb ik versa Mark gestempeld en met clear embossingpoeder bewerkt. Daarna ben ik met een Aged Mahony er over heen gegaan, dit is de direct to papertechniek, zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. Wat een gaaf resultaat he!!. Stans het met een CB en nestabilitie. Neem een warme gele kaart en mat hier een geponste rand overheen. mat diverse linten en een strik. Neem de gestanste kaart en mat deze op de kaart. 
De onderste kaart is de kaart in het echt veel warmer van kleur en niet citroengeel. Maar helaas de zon werkt niet mee, hoe ik hem ook neerzet.

Babydoekjes techniek (1)

Met de BABYDOEKJES TECHNIEK (1) zijn achtergronden zo gemaakt. Je hebt verschillende manieren met deze techniek, hier versie 1.

Benodigdheden:
1. Babydoekjes
2. Distress Stain of re-inkers
3. Karton
4. Evt. water
5. Craftsheet

Neem 2 of 3 kleuren en doe iets op de craftsheet, naast elkaar. Bij re-inkers moet er iets water op spuiten.

Neem een Babydoekje en verfrommel deze. Hoe meer verfrommeld hoe leuke de uitkomst. Nu neemt u wat kleuren op. 

 Ziet u ik heb de kleuren gescheiden opgenomen op het doekje. Nu kan je het meer sturen hoe het op je papier komt. 

Ga nu met het doekje deppend op uw papier. Word het te  licht dan neemt u weer wat inkt van uw craftsheet op. 

Hier het resultaat, gaaf he!! Géén één wordt hetzelfde. Als u wat water op uw doekje spuit krijgt u ook weer een ander effect. Speel ermee!!

Hier nog meer resultaat. Nu nog alles verwerken. Gaaf of niet????