vrijdag 3 augustus 2012

Nieuws

Hallo Allemaal,

De nieuwe sheets zijn binnen een aantal Art sheets (ook tekstsheet) en ja, ook 2 cutie sheets. Ze kunnen besteld worden in de winkel. Doch ze gaan pas in de verkoop op de Knotsgekkekaartendagen. Als u naar deze beurs komt of als u ze gelijk na de beurs wilt ontvangen, wilt u ze dan aub nu al bestellen. Dus als u niet op een lege plek wilt slaan, bestel ze dan nu. Dan kan ik ze nog bij laten persen.

Ook zijn er weer 5 nieuwe combi-embossingpoeders in de verkoop (de 6de is onderweg). Het is gaaf om deze te combineren (zie foto's hieronder). Er is ook een xtr. dikke embossingpoeder bij kleur Goud. Er zijn ook een aantal nieuwe stempels van Sparkle en Sprinkle binnen gekomen. 

Nieuwsgierig, klik op onderstaande link en u kom gelijk op de pagina waar de nieuwe artikelen zijn geplaatst. 


De stempels zijn van de Nieuwe sheets. Het is een reep chocolade mooi verpakt. De afdrukken zijn met de nieuwe embossingpoeders bewerkt. 

Deze kaart is in het echt zo verschrikkelijk mooi. Dit zijn stempels van de nieuwe sheets. De achtergrond is met matte embossingpoeders bewerkt en de Bloem, bloem met steel en blad met sparkle embossingpoeder in dezelfde kleuren. Ik heb hem express zo gelaten om het beter te kunnen zien. 

Hoop dat u de stempels ook gaaf vindt.


Groetjes,
Conny


Leuke kadoverpakking


Deze stempel is NIET van KiCoStamps.
Een kadoverpakking vind ik geweldig om te maken. Deze is gemaakt van een dubbele vierkante kaart. Deze opgepimpt met scrappapier. Het scrappapier aan de randen met distressinkt gesponst. Op maat snijden en opplakken. Het eendje heb ik gestempeld met Stazon Stone Gray dit omdat het dan minder hard is dan Zwart. Het ingekleurd met Tombowstiften (aquarelstiften). Het flapje kan je open maken want daar heb ik wat klittenband ingeplakt. In de verpakking zitten babysokjes. Natuurlijk kun je hem nog oppimpen met tekst en bloemetjes ed. Maar dat doe ik pas als er een baby geboren is.
Dit is zo leuk om te maken en natuurlijk heel leuk om te krijgen.