zaterdag 22 september 2012

Home Sweet ....

Deze kaart is gemaskerd. Volg het Youtube filmpje KiCoStamps Maskeren 1. (zie uitleg technieken Maskeren). Ik heb als basis Stazon Black en Timber Brown gebruikt. Het huisje, bomen, grond en lucht heb ik met Derwent potloden ingekleurd. 
De stempels zijn van Home Impressions.

Kop op!!

Deze kaart is gemaakt met de techniek "Schilderen met embossingpoeders". Zie bij Youtube KiCoStamps. Ik heb hier een aantal kleuren Tuscany embossingpoeders gebruikt : Pear Star, Medittereane Star, Tuscan Star, Sienna Star en Cerulean Star. 
Masker een rand met Maskertape (zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps Maskeren 2) en volg het youtube filmpje Schilderen met embossingpoeders. Verwijder het maskertape en mat er een leuk lint overheen. Neem een restje wilt papier en doe bovenstaande techniek ook met de bloem. Knip of snij deze uit. Mat deze met 3d kit op de kaart. Neem een restje wit papier en stans er een ovaal uit met een nestabilitie en CB. Be-inkt de stempel met Versa mark en embos deze met Medittereane. Bewerk de randen met een versa mark ben en embos deze met Sienna. Mat het ovaal met 3d kit op de kaart. Alle stempels zijn van KiCoStamps. 

Mhhmmmm ....

Neem een stuk wit papier en een leuke template. Spons deze met 3 kleuren Distress inkt. Ik heb Wild Honey, Rusty Hinge en Vintage photo gebruikt. Snij het stuk papier op maat van de reep chocolade en mat het vast met dubbel zijdig tape. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon Timber Brown en druk deze af. Mat om de reep een satijnen bruine lint. 

Neem een template Butterfly en ga er met Cement (Art Quest) light overheen. Maak de template gelijk weer schoon met een sopje en een sponsje. Strooi hierover heen glitters, ik heb bruin en oranje gebruikt. Laat het goed drogen. Knip of snij de vlinder daarna uit en mat hem op de reep chocolade met 3d kit of foam vierkantjes.
Mat in het midden mooie parels.