zondag 27 februari 2011

Fijne Verjaardag

Deze kaart is gemaakt met de Cracked Ice technique of Gebarsten ijs techniek (zie uitleg technieken). De stempel is van Home Impressions. Stans het uit met Nestabilitie Labels one. Stans uit donker paars een label uit die iets groter is. Spons de randen met Dusty Concord Distress. Mat dit op elkaar. Neem een vierkante lila kaart en pons de hoeken rond. Be-inkt de bloem (Home Impressions) met Dusty Concord en druk deze af, herhaal dit voor alle vier de hoeken. Spons de randen vand e kaart. Mat een satijnen paarse lint over de kaart. Mat de Cracked creatie op de kaart. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon Paars en druk deze af op een restje papier en knip er een leuke vorm van. Spons de randen en mat dit met 3d kit op de kaart. Pimp de bloemen op met glitterlijm.

Eet niet te veel taart, .......

Neem een witte kaart en embos het in de CB met de taartjesmal. Doe de Direct to papertechniek (zie uitleg technieken) op de taarten met Brilliance Orchid. Lekker zoet. Mat dit op een donker roze kaart. Neem een donker roze strook en snij dit op maat. Teken hier met een witte gelpen leuke dingen op, ik heb op de hoeken strikjes gemaakt. Laat je fantasie de vrije loop. Be-inkt het taartje (Sparkle N Sprinkle) met Stazon zwart en druk hem af, kleur hem in en stans hem uit met de CB. Stans ook een scalop ovaal uit donker roze en mat het taartje hierop. Mat dit op de kaart. Neem een lijmpen en accentueer het taartje. Strooi met Iridicent White/Violet glitter over het taartje (dit zie u helaas niet). Be-inkt de tekst met Orchid en druk dit af op een restje karton. Snij dit op maat en mat het op donker roze karton. Snij dit iets groter dan de tekst. Mat het op de kaart met 3d kit.

Een enkele bloem .........

Deze kaart is gemaakt met de Cracked Ice technique (zie uitleg technieken). Doe de techniek met stempel Home Impressions) Stans met de CB een iets grotere model stans uit als de bloem. Bewerk de ene zijde met Distress Fired Brick met de Direct to Papertechniek. De andere zijde laat u blank. Neem een witte kaart en embos de kaart met grote noppen. Spons de randen van de kaart met Distress Walnut Stain. Neem een restje papier en embos het met de CB met vlinderpatroon. Snij dit op maat en bewerk het met Direct to Paper techniek met Distress Firec Brick, spons de randen met Walnut Stain.  Mat het op de witte kaart en mat daar de 2 kleurige vorm op. Mat een bruin satijnenlint op de scheidingslijn. Mat hier de Cracked creatie op. Mat aan de buitenzijde een bruine satijnenlint. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Fired Brick en druk dit af op een restje papier. Snij het op maat en spons de randen. Mat het op de kaart met 3d kit.

Wind tegen wordt ...........

Dit is een heerlijk snel kaartje waar vele vaak verlegen om zitten. Neem een rode kaart en vouw hem dubbel. Spons alle zijden met Distress Walnut stain. Neem een restje papier en haal hem door de CB met de vlindermal. Snij een strook hiervan en bewerk hem met Fired Brick Distress. Mat dit op de kaart. Mat een mooi bruin satijnenlint op de scheidingslijn en maak er een strik in. Stans een mooie vorm en spons alle zijden met Distress Walnut Stain. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Fired Brick en druk deze af op de stans. Mat het op de kaart. Pimp de kaart op met uitgeponsde takjes en roosjes.

Dat verdiend een Bloemetje

Deze kaart is gemaakt met de cracked ice techniek. Zie uitleg technieken. Neem een roze kaart en vouw hem dubbel. Be-inkt de vlinder (KiCoStamps) met versa mark en druk het af. Doe dit herhalen totdat u een mooi geheel hebt. Bestrooi het met embossingpoeder clear en verhit het met de heattool. Neem een strook scrappapier en pons hier een strook aan. mat dit op de kaart. Mat er 2 linten over de strook. Be-inkt de tekst met Brilliance Thyme en druk dit af op de scrapstrook. Bestrooi dit met embossingpoeder clear en verhit het met de heattool. Maak een kaartje met de Cracked ice techniek. Stans voor onder het kaartje een iets groter model stans uit met de CB en mat dit op elkaar. Mat dit op de kaart. Pimp de kaart op met een strikje.