zaterdag 19 februari 2011

Ik heb de laatste dagen ........

Op deze kaart heb ik veel embossingpoeders gebruikt. De Semi transparant en de cosmic embossingpoeders. Helaas ziet u het niet, maar glanzen doet hij. Be-inkt de stempel (Sparkle N Sprinkle) met Brilliance Victorian Violet en bestrooi het met Semi-transparante Glisten. Smelt het met de heattool. Snij het op maat en mat er een organzalint overheen. Mat het geheel op een donkerpaarse kaart. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Victorian Violet en druk het af op de open plek van de kaart. Neem een restje wit papier. Be-inkt de stempel met Versa Mark en druk het af. Bestrooi het met Cosmic Plum Sherbet en Amethyst Spray. Knip de hartjes uit en mat het met 3d kit op de kaart.

Bloemen van "Geluk"....


Maak een mooie achtergrond met de Big & Juicy en gesso. (Zie uitleg technieken) Be-inkt de bloemen (Serendipity) met Stazon Zwart en druk deze af op de achtergrond. Knip de bloemen uit. Neem een mooie bijpassende kleur kaart, vouw hem dubbel, ga er met de vouwbeen langs. Be-inkt de bloem met Verso Mark en druk deze op de kaart af. Doe dit willekeurig. Doe de kaart open en bestempel de rand van de binnenkant ook met Versa Mark. Mat de uitgeknipte bloemen aan de voorkant van de kaart met 3d kit. Het overtollige knip of snij u eraf als de kit droog is. Neem een restje bewerkt achtergrond papier. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon zwart en druk dit op het restje papier af. Snij het op maat en mat het op een iets donkere kleur dan de kaart. Snij dit op maat iets groter dan de tekst.

Uitleg: Achtergronden maken met Big & Juicy en Gesso

ACHTERGRONDEN MAKEN MET BIG & JUICY EN GESSO. Klik op onderstaande link en u komt rechtstreeks op mijn filmpje.


Schattig

De achtergrond opgebouwd met scrappapier en bloemen uitknippen en met 3d kit op de kaart matten.  Het meisje (Home Impressions) is gestempeld met Stazon inkt en ingekleurd met Distress-inkt of Derwent potloden. Het meisje uitknippen en op de klaart matten. De tekst (KiCoStamps) be-inkten met stazon en afdrukken op een restje blauw karton. Knip dit in een speelse vorm en mat het met 3d kit op de kaart.