maandag 13 maart 2017

Moon, Ravens ......

De sheet die ik getekend had ging geheel vanzelf, maar er iets mee maken is toch iets anders. Ook hier heb ik weer ideeën die een veelheid van technieken heeft. Hier er ééntje van. 

Be-inkt de achtgrond stempel met Distress inktpad Broken China en de distress Stain Peacock Feathers, die combi is zo mooi. Druk deze af op PaintOn papier of Fluweelpapier. Be-inkt de woorden met Archival zwart en druk deze willekeurig af. Neem de vage tekst en be-inkt deze met Archival inkt zwart, maar druk deze eers af op een printblaadje en daarna pas op je kaart. Ik doe dit uit de hand zonder acrylblok. Doe ditzelfde ook met verfspatten, met Archival Zwart en met Distress Broken China. Neem de tak en be-inkt deze met Archival zwart en druk deze af. Droog alles goed en kleur de tak in met bovenstaande kleuren maar ook met distress stain Ground espresso. Laat de kleuren in elkaar overlopen. Be-inkt de raaf en de maan met Versa Mark en druk deze beide af op een restje PaintOn of fluweelpapier en embos beide afdrukken met KiCoStamps detail zwart. Knip of snij de afdrukken en haal ze door de Distress inkt Peacock Feathers. Probeer lichte en donkere stukken te krijgen.  Mat de maan op de kaart en accentueer het met de Distress Stain Ground espresso. Droog dit en mat de raaf met 3d kit. Mat het geheel op zwart en bijpassende kleur karton. 

Vind u hem ook zo gaaf??


Voor deze kaart heb ik Plate 118 en 119 gebruikt. De spat is van Plate 57, Wonderful is van plate 100/101 en de vage tekst is van plate 104.