woensdag 17 oktober 2012

Time is Flying


Deze kaart is gemaakt met de achtergrond met Panpastels. Zelf vind ik hem zo mooi, hij loop mooi qua kleur in elkaar over. De achtergrond bewerken met Sienna tint en Sienna.
Be-inkt de horloge met Vintage Photo Distressinkt en druk deze af. Maak een 2de afdruk met Versa Mark en embos het met Brown Fizz embossingpoeder. Neem een template Harlekijn en bewerk deze met Versa Mark. Verwijder de template en bewerk hem met Sienna ex.dark. 
Be-inkt de tijdlamp met Versa mark en druk deze af op een restje wit karton. Bewerk deze met Panpastels Sienna tint, sienna en Sienna ex dark. Knip hem uit. Be-inkt de tekst met Stazon Timber Brown en druk deze af op een restje wit karton. Knip hem uit in een leuke vorm en bewerk de tekst met Sienne tint en ex. dark. 
Mat de tijdlamp en tekst op de kaart met 3d kit. 
Mat het geheel op een bijpassende kaart. 
De stempels en embossingpoeder zijn van KiCoStamps.

Fairies brings Joy

Deze kaart vind ik zo gaaf, ook omdat de sheet met elfjes en demoontjes door mij nog niet gebruikt was. Ja ja ik weet het, het is schandalig. Maar ik weet dat vele stempelaars veel nieuwe stempels of materialen hebben liggen en nog niet gebruikt zijn, dus ik ben echt geen uitzondering hi hi. Dus voor iedereen heel herkenbaar denk ik.

Spelen met panpastels is toch mijn favo geworden hoor. Zo fijn om mee te werken en je hebt snel resultaat.
Het elfje met Stazon afgedrukt op een restje wit karton en toen ingekleurd met Derwent potloden. De stippen van de vleugels en wangen bewerkt met Goosebumps shimmer. Goed laten drogen en daarna uitknippen.
De achtergrond heb ik gemaakt met Versa mark en Panpastels. Dit in 2 lichte en donkere tinten. Ik heb de Swirl van KiCoStamps gebruikt. De zijkanten uitvegen en er een randje met zwarte fineliner rondom getekend. De kaart knippen naar de lijnen die je getekend hebt. Hierop een paarse satijnen lint gemat. De kaart op een bijpassende kleur gemat. De kaart knippen naar de golven van de kaart. Echt gaaf!!
Daarna de elf matten met 3d kit. Tekst be-inkten met zwarte Stazon en afdrukken op een restje wit karton. De tekst bewerken met panpastels en in een leuke vorm knippen. Deze op de kaart matten. Oppimpen met een mooie brad.