woensdag 25 augustus 2010

Zo schattig!

Vanaf morgen worden er 6 nieuwe stempelsheets van KiCoStamps gelanceerd. Het zijn er 6: 2 tekstsheets, 1 Victoriaanse bordersheet, 1  kerstsheet en 2 Scenerysheets.Neem een blauwe kaart en pons hier een strook aan. Neem nog een witte strook en pons hier ook een mooie strook aan. Mat de witte strook onder de blauwe. Neem een mooi Satijnenlint en mat deze om de kaart en leg er een knoop in. Be-inkt het schaap (Stamping Sensations) met Stazon blauw en druk deze af op een kaart. Kleur het in met distressinkt of derwent potloden. Knip of snij het daarna uit. Snij een vierkant van blauw papier en haal deze met een embossingmal door de CB. Doe de direct to paper techniek met blauwe inkt. Mat dit op een vierkant wit papier. Mat het geheel op de kaart. Mat de schaap op de kaart met 3d kit. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met donkerblauwe inkt en druk dit af op een restje wit papier. Knip dit uit in een leuke vorm en mat het met 3d kit op de kaart.
Neem een abrikooskleurig kaartje en embos de onderste zijde met roosjes. Mat dit op een roestbruine kaart. Snij met de CB een glad ovaal en een scalop ovaal uit wit papier. Neem het gladde ovaal. Be-inkt Baby Robbin (Sparkle N Sprinkle) met Distressinkt Walnut en druk hem af. Bestrooi hem met embossingpoeder clear en verwarm het met de heatgun. Kleur Robbin in met Distressinkt. Neem de scalop ovaal en ga met Distress Rusty Hing over de scalops, zodat je een mooi bijpassend oranjebruine kleur krijgt. Mat Robbin op de scalopovaal. Plak met tape 3 bijkleurende veertjes op de kaart. Mat Robbin op de kaart. Neem een restje papier en be-inkt de tekst (KiCoStamps) Stazon Timbre Brown en druk dit af. Snij het op maat. Mat het op een bruin restje papier en snij het weer op maat. Mat het geheel op de kaart. Be-inkt het roosje met Stazon Timbre Brown, snij of knip het uit en mat het op de kaart met 3d kit.
 Hierboven teksten van de tekstsheets.

Kerstsheet

Deze kaart komt minder mooi over dan hij in werkelijkheid is.
Neem een witte kaart en stans daar met de cb een rondje uit het midden. Hou dat rondje want daar ga je op stempelen. Be-inkt de stempel (kicostamps) met versa mark en strooi er clear embossingpoeder overheen. Smelt de poeder met de heatgun. Doe de direct to paper techniek met Brilliance Chocolate Pearl. Be-inkt de stempel nogmaals maar nu met Brill. Chocolate Pearl. en druk deze af op een restje papier. Knip alleen het binnenste rondje uit. Mat dit kleine rondje op het grotere rondje met 3d kit. Neem je vierkante kaart en rond de hoeken af met een pons of knip het af. Be-inkt de sterren (Kicostamps zelfde sheet) met Brill. Chocolate Pearl. en druk dit diverse malen af op de vierkante kaart. Mat het rondje in de binnenkant van de kaart, precies waar u het gat hebt gestanst.
Neem een restje papier. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) Brill. Chocolate Pearl. en druk deze op het restje papier af. Snij het leuk op formaat en mat het op bruin papier. Snij dit iets groter dan de tekst en mat het geheel op de kaart met 3d kit.
De kleuren zijn in het echt mooier, helaas.
Deze kaart is geheel gesponst met 3 bruin tinten Distress inkt. Be-inkt de kerstman (KiCoStamps) met Stazon zwart en spons van licht naar donker met distressinkt. Be-inkt de kerstman nogmaals en knip of snij hem uit aan de binnenste ring. Spons de kerstman met de lichtste kleur en spons de rand een tint donkerder. Mat het op zwart papier en snij of knip het iets groter uit, zodat u een dun randje krijgt. Be-inkt de hertjes en sterren (KiCoStamps) met Stazon zwart en druk deze af op de kaart. Neem wat touw of raffia en wikkel dat om de kaart. Mat het rondje op de kaart. Maak er een leuke knoop in. Mat het geheel op een zwarte kaart.
Neem een wit kaartje van 10 x 10 cm. Be-inkt de mistletoe met Brilliance Gold en druk deze bovenin de kaart af. Be-inkt de stempel en druk deze in de hoeken af. Be-inkt de tekst met Gold en druk deze af op een restje papier. Snij dit op maat. Neem een iets groter restje papier en doe de direct to papertechniek met Gold. Droog dit met de heatgun en mat de tekst op het bewerkte stukje papier. Snij dit op maat. Mat een mooi lint om het kaartje en mat de tekst erop. Leg een knoop of strik in de lint.