maandag 30 april 2012

Ballonnen, slingers en lekker eten ...........

Scheur  van maskertape een rand af en mat die op je kaart. Be-inkt je vlinder (Sparkle N Sprinkle) met Versa Mark en druk deze af op kaart. Bewerk deze met chalk of panpastels. Ook de scheurrand een mooi kleurtje geven. Verwijder het maskertape en fixeer de kaart. Mat het geheel op een licht oranje kaart, snij dit op maat. Mat het geheel op een donker groene kaart. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Brilliance Ivy en druk deze met behulp van de stempellineaal af. Pimp de kaart op met een lintje en steentjes.

Zo Gaaf!!

De achtergrond is gemaakt met de KiCo's gomtechniek. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. Wat gaaf he!! De achtergrond komt hier zo mooi op uit. Wat u niet ziet is dat er tussen die rondjes ook nog uit een gedreven stukken inkt zit. 
Volg de workshop. Be-inkt de achtergrondstempel (Sparkle N Sprinkle) met Versa mark en embos deze met Tuscany Moss (KiCoStamps) en verhit het. Snij het op maat. Pons een rand en mat deze op de achtergrondkaart. Mat een leuk lint om de kaart. Mat het geheel op een lime groene kaart. Snij dit iets groter dan de achtergrondkaart. Mat het geheel op een licht oranje kaart. Neem een restje achtergrond papier. Be-inkt de bloem (Sparkle N Sprinkle) met versa mark en druk deze af, herhaal dit totdat u genoeg bloemen heeft. Bestrooi dit met Embossingpoeder Tuscany Moss Star en verhit dit. Knip de bloemen uit en mat dit met 3d kit op de kaart.

Lachen houd je jong, .....

Deze achtergrond is gemaakt met de KiCo's Gomtechniek, zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. Volg de workshop. Be-inkt de achtergrond stempel met Versa Mark en druk deze af op de bewerkte achtergrond. Bestrooi het met Japanese Lequire embossingpoeder. Verhit het. Wat gaaf zeg. Snij het op maat en met het op een licht roze kaart. Snijd het op maat. Mat er een leuk lintje omheen. Mat het geheel op een donkerrode kleur kaart. Stans met de CB en een nestabilitie een label en embos deze ook. Be-inkt de tekst met Versa Mark en bestrooi deze met embossingpoeder zoals bij de achtergrond gebruikt. Verhit het. Mat de tekst op de kaart met 3d kit en pimp het op met een lintje. Alle Stempels zijn van KiCoStamps.

Gaaf!!

Deze ATC is ook met de KiCo's Gomtechniek gemaakt. Moet u kijken wat een mooie achtergrond. Zie bij uitleg technieken Youtube KiCoStamps. Volg de workshop. Be-inkt de stempel met Versa mark en druk deze af. Vul de afdruk in met chalk of panpastels. 
Maak een mooi strikje en mat deze met 3d kit op de ATC. Mat het geheel op een bijpassende kleur ATC. 
De stempel is van Stamping Sensations.

Mooie achtergronden!!


Deze 2 ATC's zijn met de KiCo Gomtechniek gemaakt. Zie uitleg technieken youtube KiCoStamps. Volg de workshop. Be-inkt de bomen (Third Coast) en tekst met Versa Mark en druk dit af. Embos het met Tuscany Sienna Star (KiCoStamps). Doe er een mooi lintje om en mat het op een donkerbruine of zwarte achtergrond. 
De onderste ATC, be-inkt de tulp (KiCoStamps) met Brilliance chocolate en druk dit af. Bestrooi het met KiCoStamps Sparkle White embossingpoeders (KiCoStamps) en verhit dit. Mat er ene mooi lintje omheen en mat het op een bruine of zwarte ATC. Wat een mooie achtergronden he!!