zondag 28 juni 2015

Fantasy and more!

Deze kaart is gemaakt met plate 77 en 78. Is hij niet geweldig. De achtergronden heeft een lichte kleur waardoor u makkelijk plate 78 hiervoor kunt gebruiken. Be-inkt de achtergrond met een lichte kleur bruin, druk hem evt. eerst ligt af en druk hem daarna af. Be-inkt de bloemen en paddestoelen met Archival Jet Black. Be-inkt Yvonne de Punkelf met Archival Jet Black. Neem een masker en masker de grond. Spons de grond evt. met diverse kleuren. Spons de randen van de kaart met de kleuren die u al in de kaart gebruikt hebt. Altijd van licht naar donker werken. Accentueer de kaart met een Sharpie acrylpen wit. Als laatste de sterren stempelen. Dan matten op een bijpassende kleur karton.

Fantasy

Deze kaart is gemaakt met de sheets van home impressions. Die heeft ook fantasysheets, sheets met paddenstoelen ed. Deze kunnen heel goed gecombineerd worden met onze nieuwe sheet Plate 75 en plate 77. Hij is gaaf vind u niet.
Snij of knip de kaart in vorm. Stans of knip een rondje van maskertape. Zo krijgt u een positieve en negatief masker. Bewaar allebei, gebruik eerst het rondje. Be-inkt de stempels Archival Jet Black en druk deze af. U spons eerst de buitenste rand van licht naar donker. De gehele kaart. Ook langs het rondje. Daarna verwijder u de masker en plaats u de buitenrand. Sponst u met één restje inkt wat  in de spons zit een randje van het rondje. Verwijder het masker. Be-inkt de takken en druk deze af. Be-inkt het elfje en druk deze af met behulp van een stempellineaal. Accentueer de kaart met een Sharpie acrylpen wit. Masker evt. nog een randje onderin de kaart. en spons langs de rand.