vrijdag 15 maart 2013

Knuffel

De basiskaart is gemaakt met Gesso en glimmermist. Volg de uitleg technieken KiCoStamps. Be-inkt de stempel met Stazon Purple en druk deze af, maak een masker en mat deze. Zie uitleg technieken KiCoStamps. Herhaal dit totdat u een mooi geheel heeft. Bewerk de afdrukken met bleekwater. Bewerk de gebleekte delen met aquarelpotloden. 
Neem een restje bewerkt basispapier. Be-inkt de tekst met Stazon purple en druk deze af op het restje bewerkt papier. Knip of snij hier een leuke vorm van, mat dit op donker paars papier en snij dit iets groter dan de tekst. Mat de bewerkte kaart op een paarse kaart en mat hier een bijpassend lint overheen. Mat er met 3d kit een leuk strikje op. Mat als laatste de tekst met 3d kit op de kaart.

Mooie kleuren!Deze kaart is gemaakt met gesso en glimmermist of dylusions. Zo'n leuke techniek en super snel klaar. Zie uitleg technieken KiCoStamps. 
Maak de basiskaart met leuke kleuren en een grote spons. Snij hem op maat. Be-inkt de stempel met Stazon Purple en druk het af. Herhaal dit totdat u een mooi geheel hebt. 
Mat de kaart op paars karton en snij het iets groter dan de basiskaart. Mat er mooie linten overheen en mat een een strik op. Mat het geheel op een donkerpaarse kaart.