maandag 8 april 2013

Deze atc's zijn met de koffietechniek gemaakt. Het ruikt niet alleen lekker maar ziet er ook nog leuk uit. Ik heb hier één van de nieuwe stempels gebruikt. Een leuk apart koord erover heen en bloemetjes.De stempel is van één van de nieuwe sheets van KiCoStamps.

Koffie boompjes

Deze atc zijn gemaakt met de achtergrond "koffietechniek". De boompjes heb ik met 3 kleuren Archivalinkt gestempeld. Een lintje en strikjes matten even op een mooie achtergrond matten en klaar is klara. 
De stempel is van Marja haar sheet (KiCoStamps)

AS Event Zeist

Hallo Allemaal,

Thuis na een weekend bikkelen, maar we zijn moe en voldaan. Alle leuke gesprekken met oude bekenden, maar ook alle nieuwe mensen die we ontmoet hebben. Kortom een super gezellig, druk, vermoeiend weekend maar we hebben met volle teugen genoten. 

Marja haar workshop werd met veel plezier gevolgd en Marja heeft het met veel plezier gegeven. Marja heeft genoten van alle complimentjes over haar nieuwe sheets. Namens Marja Dank jullie wel.

Daarom willen wij u als team ontzettend bedanken voor een onvergetelijk weekend. Voor u allemaal super bedankt. 

Voor u een aantal foto's van onze stand en van een aantal cursisten. Dank jullie wel voor jullie toestemming om het te plaatsen. 
Vele mensen stonden versteld van de omvang van alle stempels die wij al hebben en hopelijk komen er dit jaar nog meer bij. 

Marja, Selda, Ada en Rosanna dank jullie wel voor jullie inzet, want zonder jullie inzet zou ik dit nooit kunnen verwezenlijken. 

Ook wil ik Angela en al die mensen die dit event hebben kunnen realiseren bedanken voor hun inzet, hun enthousiasme. Helemaal top!!

Lieve groetjes 
Conny de Lely