zaterdag 9 februari 2013

Happy Birdie to you


Deze kaart is vrij snel klaar maar toch ook heel leuk om te maken. Sinds kort heb ik grote sponzen en daar is heel leuk mee te spelen. Deze techniek hebben we gebruikt op ontmoetingsdag van de KiCoStampers stempelgroep.
Ik heb de techniek gedaan met gesso en glimmermist. Zie uitleg technieken youtube KiCoStamps en volg de workshop. Be-inkt de vogel (Stamping Sensations) met Stazon Timber Brown en druk deze af op de kaart. Maak het speels. Neem glimmermist Irisd. Gold en spray iets over de kaart. Hij krijgt dan een mooie gouden gespikkelde glans. (heel gaaf, helaas zien jullie dit niet). Snij de kaart op maat. Mat een organzalint om de kaart. Mat het op een donkerrode kaart en snij dit iets groter dan de bewerkte kaart. Mat het geheel op een olijfgroene kaart. Neem een stukje bewerkte achtergrond en snij hier met de CB een cirkel van. Snij uit donkerrood karton een 2 de cirkel die iets groter is en evt. uitgesneden zoals de mijne. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon Timber Brown en druk deze af op de bewerkte cirkel. Mat deze op de rode cirkel. Mat de tekst op de kaart met evt. 3d kit. Pimp de kaart op met 2 strikjes.

Van harte gefeliciteerd

Deze kaart is simpel snel klaar maar oohh zo mooi. Hier is hij wat flets, maar in het echt is hij warm van kleur met een mooie laag glimmermist erover heen. Deze techniek hebben we gebruikt op de KiCoStampers ontmoetingsdag.
Deze techniek is met Gesso en glimmermist. Zie technieken Youtube KiCoStamps en volg de workshop. Be-inkt de bloemenstempels met Stazon Timber Brown en druk deze af op de rondjes.  Neem een leuk lint en mat deze over de kaart. Mat het geheel op een donkerbruine kaart en snij deze op maat. Mat het geheel op een roestbruine kaart. Be-inkt de tekst en druk deze af met behulp van een stempellineaal.