zaterdag 18 september 2010

Beterschap

Stans met de CB en nestabilite een scallop ovaal. Doe de kustechniek (zie workshop bij uitleg technieken) met de schaduwstempel en Swirl (Stamping Senstations) Ik heb Brilliance Beige en Chocolate gebruikt. Druk hem op de ovaal af. Bewerk de rand met Chocolate. Neem een correspondentiekaartje. Be-inkt de swirl met Brilliance Chocolate en druk deze af op de kaart. Spons de randen en hoeken met Beige en Chocolate. Mat het geheel op een bruine kaart. Neem een bruine strook en pons aan beide zijden een mooie rand. Mat dit en het ovaal op de kaart. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Brilliance white en embos het met clear embossingpoeder. Verhit dit.

Seal

 
Neem een wit correspondentiekaartje. Masker een deel van de kaart af. Be-inkt de stempels (Stamping Sensations) met Stazon zwart en druk dit af op het kaartje. Spons het kaartje met Broken China en Stormy Sky (Distressinkt). Verwijder de masker. Be-inkt de sneeuwvlok (Serendipity) met bovenstaande kleuren en druk deze of de bovenhelft van de kaart af. Mat een leuk lintje om de scheidingslijn. Be-inkt de Seal (Serendipity) met Stazon blauw en druk deze op een restje papier af. Snij of knip hem uit. Kleur de Seal in met bovenstaande kleuren. Bewerk het ijs met een Glue pen en strooi er Glitter Magic (KiCoStamps) overheen. Klop het goed af. Mat de Seal op de kaart met 3d kit en mat het geheel op een zeeblauwe kaart. Neem een restje papier. Be-inkt de tekst met Broken china en embos de tekst, verwarm het met de heatgun. Snij het op maat en mat het op zeeblauw papier. Snij dit iets groter dan de tekst. Mat het op de kaart met 3d kit. Pimp de kaart op met hotfixsteentjes.

Simpel maar mooi!!

Neem een paarse kaart. Be-inkt de stempel (Sparkle N Sprinkle) met versa mark en druk deze op de kaart af. Bestrooi het met Cosmic Wisteria embossingpoeder en verhit dit met de heatgun. Waauuww wat u niet ziet op de scan is dat er een mooie glans over de kaart is gekomen, maar ook dat de bloemen iets van kleur zijn verandert, echt gaaf!! Maak dit enigszins schoon met een zachte grote kwast. Snij het kaartje op maat. Neem een strook donker paars en pons aan 1 zijde een mooie rand. Be-inkt de tekst ( KiCoStamps) met versa mark en druk deze af op de strook. Bestooi het met de embossingpoeder als op de kaart en verhit dit. Snij de strook op maat en mat het op de kaart. Pimp de kaart op met bloemen. (normaal wordt de Cosmic poeder alleen op glossy papier gebruikt, dit omdat de gloed in het papier trekt en bij glossy niet maar in dit geval is het super mooi)