donderdag 18 april 2013

Purple


Deze kaart vind ik zo gaaf. Hij is met alcoholinkt gemaakt. Lekker kliederen.
Neem een mica (acetaat) en snij deze op maat. Ik neem altijd een lekker groot vel en snij hem later in stukken. Deze heb ik op kaartformaat gehouden omdat ik dit toevallig had liggen. 
Volg de workshop uitleg technieken. Werken met alcoholinkt deel 2. Zie uitleg technieken KiCoStamps Youtubefilmpjes. 
Mat het op wit papier en zet het vast met brads of eyelets. Mat er een mooi lint omheen. Mat het op een paarse kaart. Neem restjes papier die bewerkt zijn met alcoholinkt in dezelfde tinten op glanspapier. Be-inkt de stempels (Stamping Sensations) met Stazon Purple en druk het af. Let op dat het niet verschuift. Knip of zij de bloemen uit en mat deze op de kaart met 3d kit.

Zo schattig!!


U kunt wel zien wat voor kleuren mijn favoriet zijn, jawel Paars. 
Deze kaart is gemaakt met alcoholinkt op mica (acetaat). Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps, Werken met alcoholinkt deel 2. Gebruik een aantal kleurtjes. Be-inkt het takje met Stazon Purple en druk het af op de mica. (let wel op, Stazon heeft erge neiging om te glijden). Mat de acetaat vast op een wit karton met brads of eye-lets. Mat het daarna op zwart en een paarse kaart. Snij dit op maat. 
Het Elfje heb ik op een restje wit karton gestempeld. Daarna ingekleurd met Derwent potloden in de kleuren die ik gebruikt heb met alcoholinkt. Knip of snij het elfje uit en mat dit met 3d kit op de kaart. 
Vind u hem niet gaaf????
Stempel is van KiCoStamps.