vrijdag 30 mei 2014

Met de zon in je Hart .......

Deze kaart is ook gemaakt met de techniek "achtergronden met lijm en Dye-inkt. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. Be-inkt de swirl met Archival Coffee en druk deze af. Herhaal dit totdat uw kaart naar uw wens vol gestempeld is. Snij hem in 2 stukken en mat de 2 stukken op een witte kaart. Snij dit ook op maat. Stans gaatjes in de 2 delen zodat u ze aan elkaar kunt bevestigen zodat het weer 1 geheel word. Haal hier lint doorheen. (dit gaat makkelijk als u wat plakband op de puntjes plakt en er een puntje aan knipt, na gebruik er natuurlijk weer afhalen). De kaart nu matten op een bruine kaart. Snij dit op maat. Ga nu met een Sharpie Paint pen Wit accenten tekenen. Be-inkt de tekst en druk dit af op een restje bewerkte achtergrond. Snij dit op maat en mat het op wit karton. Snij dit op maat en mat het met 3d kit op de kaart. Teken hier ook nog een bloemetje met de Sharpie pen.

Kom op!!

Deze kaart is gemaakt met de techniek "achtergronden met lijm en dye-inkt". Zie uitleg technieken KiCoStamps Youtube filmpjes. 
Snij de achtergrond op maat. Be-inkt de stempel met Archival Groen en druk deze af, door dat het wat lichter is, kan je hier een extra afdruk overheen zetten met Archival Jet Black of Coffee. Herhaal dit in de hoek. Mat er een mooi lint/wol overheen en mat het op een donkerbruine kaart. Snij dit op maat. Mat het nu op een bijpassende kleur groen. Snij dit ook op maat. Be-inkt de tekst en druk dit af op een restje bewerkte achtergrond. Snij dit op maat en mat het op donkerbruin karton (restje) en snij dit op maat. Mat de tekst op de kaart met 3d kit.