dinsdag 13 september 2011

ATC

Be-inkt de strempel met Stazon zwart en druk deze af op de atc. Herhaal dit totdat u een mooi geheel heeft. Spons de randen met Wild Honey en Vintage Photo (Distressinkt). Gebruik de Dove Blender pen om de stempelafdrukken in te kleuren, totdat u een mooi geheel heeft. Mat een lintje over de ATC en mat het geheel op een donker bruine ATC.

Neem het tempo van ........

Neem een tag en spons deze met de kleuren Rusty Hinge en Vintage Photo. (Zie uitleg technieken). Doe de Webbing techniek (zie uitleg technieken) en gebruik hier mooie bijpassende kleuren Embossingpoeders bij.
Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon Timber Brown en druk deze af op een restje papier. Knip of snij er een mooi vorm van en spons deze van licht naar donker. Mat de tekst met 3d kit op de tag en pimp de tag op met bloemen.

Waar schaduw valt, .....

Maak een masker van een rondje en mat deze op je atc. Spons de overloop met 3 kleuren, Wild Honey, Rusty Hinge en Vintage Photo. Verwijder het masker en spons het rondje met de lichtste kleur (helaas is dit op de scanhaast niet te zien). Be-inkt de stempel (Sparkle N Sprinkle) met Vintage Photo en druk deze op de atc af. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Walnut Stain of Stazon zwart en druk deze op de atc af. Mat het geheel op een donkerbruine atc.