zondag 30 juni 2013

Gaaf he!!


Volg de uitleg Resisttechniek met kranten of boekpapier. Zie uitleg technieken Foto's KiCoStamps. Ik heb de kleuren Distressinkt Shaded Lilac en Seedles Prenerves gebruikt. Mooie warme kleuren. Snij de achtergrond op maat. Neem een enkele witte kaart en bewerk de randen met de direct to papertechniek met Shaded Lilac. Mat de Resistachtergrond op de enkele kaart. Snij of knip dit op maat. Ik heb hieronder een kaart gebruikt die ik gemaakt had met de Gelliplate. Doch deze was niet geheel naar mijn zin. Hier heb ik de kaart op geplat en ja het stond super en de achterkant van de kaart is nog gaaf ook. 
Be-inkt de elf met Stazon Jet Black en kleur de elf in met distressinkt en Dove blenderpen. Knip de elf uit en mat dit op een bloem met 3d kit. Mat het geheel op de kaart. De stempels zijn van KiCoStamps.

Zwart / wit kaart

Deze kaart heeft de basis van de Roettechniek. Deze is uiterst geschikt om de kaart zwart wit te houden. Zelf vind ik dat moeilijk daar ik graag van kleur hou. 
Toch vind ik hem gaaf geworden. Maak de Basis Roettechniek. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. Volg de workshop. Snij het op maat en mat er een lint overheen. Mat het geheel op een zwarte kaart en snij dit op maat. Be-inkt de roos met Stazon zwart en druk dit af. Herhaal dit nog 3 maal. Knip de rozen uit. Mat de rozen met 3d kit op de kaart. Neem een vierkante witte kaart en be-inkt de tekst. Druk deze af met behulp van een stempellineaal. Be-inkt de rozen nogmaals en druk deze op de witte kaart af. Mat de Roetkaart op de witte kaart.

Sponsen Scenery


Sponsen blijft mijn favoriet. Hier nog een kaartje wat gesponst is. Maak en rond masker met een CB en nestabilitie uit maskertape. Spons het rondje met Distressinkt Broken China, Stormy Sky en Chipped Sapphire. De onderste lijn ook sponsen met de horizontale lijn benadrukken met Chipped Sapphire of met Black Soot. Be-inkt de stempel met Distressinkt Chipped Sapphire en druk dit af. Be-inkt het visje en druk dit ook af. Mat het geheel op donkerblauw en zeegroen karton en snij dit op maar.