donderdag 29 mei 2014

Time is flying

Deze kaart is gemaakt met de techniek "achtergronden met lijm en Dye-inkt. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. Volg de workshop en snij de kaart op maat. Be-inkt de klok met Archival en druk het af op de kaart. Be-inkt de kleine en grote knopen met Archival en druk deze af met behulp van het maskeren (hierdoor lijkt het alsof ze achter elkaar liggen). Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. Be-inkt bubbeltjesplastic met de bruine kleur die u ook bij de achtergrond hebt gebruikt en druk deze af op de kaart. Doe dit niet te netjes. Mat de kaart op een bijpassende kleur en snij dit op maat. Mat het geheel op een Donkerbruine kaart en snij dit op maat. Neem een restje bewerkt karton. Be-inkt de tekst met Archival en druk dit af op het restje bewerkt karton. Snij dit op maat en mat het op de bijpassende kleur karton. Doe 2 paperclipjes op de tekst en mat dit met 3d kit op de kaart. Accentueer met de Sakura Gelpen wit de kaart naar eigen inzicht. Vind u hem ook zo gaaf geworden.

Leef en droom

Deze kaart is gemaakt met de techniek "achtergronden met lijm en dye-inkt". Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. Snij de kaart op maat. Be-inkt de stempel met Versa Mark en druk deze af op de kaart, herhaal dit totdat u een mooi geheel hebt, embos de afdrukken met Japanese Lecquire emb.poeder. Be-inkt de tekst met Versa Mark en druk deze af met behulp van de stempellineaal. Embos de tekst met Japanese Lecquire emb. poeder. Mat de kaart op een gele kaart en snij dit op maat. Mat de kaart op een donkerrode kaart. Het is een kaart geworden met mooie warme kleuren.

1000 kusjes

Dit is een snelle kaart. Simpel, leuk en heel snel klaar. Ik heb 2 kleuren chalk inkt Prima Marketing Vintage Pink en Raspberry Pie gebruikt. Be-inkt de vlinder eerst met de lichte kleur en daarna de donkere kleur. Snij de kaart op maat en mat het op een donkerrode kaart. Snij dit op maat. Mat er mooie lintjes overheen en mat het geheel op een roze kaart. Stans een vierkant uit donkerrood en wit karton. Be-inkt de tekst met de donkere kleur en druk dit af met behulp van een stempellineaal. Mat de vierkantjes met 3d kit op de kaart. Pimp de kaart op met pareltjes.

Zit je niet lekker ..........

De kraftkaarten zijn zo leuk om te maken, ben nu een beetje met de nieuwe chalkinkten aan het spelen. Snij een strook wit DCP papier. De vlinders zijn met 2 kleuren be-inkt en afgedrukt op de strook. De randen ruw maken met een distresser of zoals ik doe met een schaar. Neem een a4 kraftpapier en snij hem overlangs doormidden. Vouw hem dubbel, nu heeft u de vouwlijn bovenin. Vouw de be-stempelde strook en mat deze op de kaart. Be-inkt de vlinders met Versa Mark en druk deze af op een restje kraftpapier. Embos de afdrukken met detail white embossingpoeder en knip ze uit. Be-inkt de tekst met Versa Mark en druk de tekst met behulp van een stempellineaal af. Embos de tekst met Detail White embossingpoeder. Bol de vlinders iets op en mat ze met 3d kit op de kaart. Pimp de kaart op met pareltjes.