zondag 17 maart 2013

Be happy

Deze kaart is heel simpel. Masker de kaart zodat u een mooie strook krijgt en doe hier de Direct tot Paper techniek. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. Met Brilliance Lavender en Purple. Verplaats het masker. Be-inkt de bloem en druk deze af, maak evt. een masker en herhaal dit totdat u een mooi geheel hebt. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. Neem een restje wit karton en maak hier 3 afdrukken op. Knip deze uit in 3d. Zodat u diepte krijgt. Bewerkt de bloemen allemaal met een Dove Blenderpen en bovenstaande kleuren. Mat de uitgeknipte bloem met 3d kit op de kaart. Be-inkt de tekst met Stazon Purple en druk deze af met behulp van een stempellineaal. 
De stempels zijn van KiCoStamps. 

Workshopdag 9 maart 2013

Hallo Allemaal,

Zaterdag 9 maart hadden wij een workshopdag. Mijn team en ik willen langs deze weg alle dames bedanken voor de deze gezellige, super drukke en leerzame dag. Daar zijn door een cursist foto's gemaakt. Zelf was ik het fototoestel vergeten in alle drukte. Ja dom ik weet het.

Hier een kijkje:


Er zijn ook al diverse creaties geplaatst die op de workshopdag gemaakt zijn. 

Zoveel mogelijkheden.

Kent u Zentangle of doodlen?? Ik vind dit geweldig om te doen en Marja haar stempels zijn hier uiterst geschikt voor. Zo kunt van 1 stempel echt zoveel verschillende afbeeldingen maken.
Ik heb de achtergrond gemaakt met Glimmermist en Gesso. Gaaf en heel snel klaar. Nu met Stazon zwart de boom gestempeld, gewoon lekker lukraak zodat ze niet allemaal super mooi staan. Toen ben ik gaan bewerken. Zie uitleg technieken bij zentanglen. 
Mat het geheel op een zwarte en groenblauwe kaart. Snij dit op maat. Het duurt even voordat je klaar bent maar het is heerlijk ontspannend. Kom en probeer het ook. 
Stempel is van KiCoStamps. 

Zelf stempels maken!


Heeft u wel eens zelf stempels gemaakt? en wat is dat leuk om te doen zeg. Moeilijk?? Nee hoor want Kimara (9 jaar) maakt ook zelf stempels. Hierboven een voorbeeld van een zelf gemaakte stempel. Hieronder het resultaat. Gaaf toch!!

Zaterdag 21 september 2013 geeft KiCoStamps een workshop in het zelf maken van stempels. 
Geef je snel op want er zijn al aanmeldingen en VOL IS VOL!!Klik op Workshops en u komt rechtstreeks op de pagina.