donderdag 13 augustus 2015

In Kalmte rust Kracht

Deze kaart is gemaakt met KiCo's embossingtechniek (1) Volg de workshop, zie uitleg technieken KiCoStamps Youtube filmpjes. Snij ht op maat en mat het op donkerbruin karton. Snij dit op maat. Neem een witte kaart en be-inkt de swirls met Archival Coffee. Druk deze af. Spons de randen met Archival Coffee.  De tekst ook be-inkten en afdrukken met behulp van een stempellineaal. Mat het kaartje op de kaart.

Geniet van .......

Deze kaart is zo mooi, de achtergrond is alcoholinkt op Yupo. Die glans blijft dan zo mooi. Be-inkt de bloem met Versa mark en druk deze af op de kaart, herhaal dit meerdere malen, totdat u een mooi geheel heeft. Embos de bloemen met KiCoStamps Detail Black. Zorg dat het echt goed smelt en let op dat de Yupo niet gaat bobbelen. Zet de bloemen nog aan met alcoholinkt. Mat het geheel op een paarse en zwarte kaart. Snij dit op maat. Be-inkt de tekst met Archival Deep Purple of een andere paarse kleur en spons de randen. Snij het op maat en mat het op zwart karton, snij dit op maat. Mat de tekst op de kaart met 3d kit. Als laatste een mooi strikje en de kaart is af.

Feel Free!

Dit zijn onze nieuwe stempels en ik vind ze helemaal gaaf!! Maak maskers en spons de rondjes, neem verschillende maten. Ik heb hier Picket Raspberry en Hickory Smoke Distressinkt gebruik. De combi vind ik erg mooi. Ik heb gewerkt op fluweelpapier en dat maakt de kleuren heel mat. Be-inkt de dame met Archival Jet Black en druk deze af op een bol. Be-inkt de tekst en druk deze af, ik heb hem heerlijk zonder stempellineaal en zonder leesbril afgedrukt en ja dat is te zien, lekker scheef. Mat het geheel op een zwarte kaart en snij dit op maat. Tenslotte met een Micron pen 005 wat lijntjes tekenen, niet netjes, gewoon lekker uit de hand.