vrijdag 7 januari 2011

Cadeautasjes


Dit is de binnenzijde van het tasje. Ik heb er even een stempel ingedaan om te laten zien dat je er iets in kan doen.

Dit zijn Cadeautasjes. Ik vind ze geweldig. In het tasje zit een plastichoesje waar je dan een cadeaukaartje of geld in kan doen. Kimara heeft het rechter tasje gemaakt, goed he!! De teksten zijn van KiCoStamps.

Pauw!!

Helaas is deze kaart iets verkleurd door het buitenlicht. Doe de Drip Drop Technique of Druppeltechniek met de kleuren Poppy, Beige en Chocolate Pearlescent van Brilliance. De Stempels zijn van KiCoStamps. De pauw is gemaakt van klei en daarna gesponst met bovenstaande kleuren. Mat 2 linten om de kaart en mat dit geheel op een donkerbruine kaart. Be-inkte de tekststempel met Chocolate op een restje papier en snij dit op maat. Mat het op bijpassende kleur en snij dit iets groter dan de tekst. Mat de tekst op de kaart. Pimp de kaart op met pauw en mat hem met 3d kit op de kaart.

Fijne verjaardag

Deze kaart is met de drip drop technique of druppeltechniek gedaan. Zie uitleg technieken en volg de workshop. Ik heb hier Brilliance Pearlescent gebruikt, de kleuren, Poppy, Beige en Chocolate. Pons een rand uit donkerbruin papier en mat er een gouden satijnenlint overheen. Mat het op de kaart. Mat het geheel op een mooi bijpassende kleur kaart. Maak 2 mooie knopen en mat deze met 3d kit op de kaart. Be-inkt de tekst en druk deze af op een restje papier. Snij het op maat en mat het op donkerbruin papier, snij dit ook op maat. Mat de tekst op de kaart. De stempels zijn van KiCoStamps.