woensdag 25 januari 2012

Sitting Zebraman

De achtergrond is gemaakt met een variant op de elastiekjes techniek. Deze wordt normaal gedaan met elastiekjes om de Brayer. Helaas had ik die niet op de beurs dus heb ik een aantal elastiekjes om mijn scallop acrylblok gedaan. Wat een leuk resultaat. Deze tip kreeg ik ook van een lid van mijn groep, dank je wel. Selda heeft het afgemaakt. Ze heeft gesponst met Distressinkt Vintage Photo, de elastiekafdrukken zijn ook met Vintage Photo gemaakt. 
Be-inkt de Zebra man (Third Coast) met Stazon Black en druk deze af op de atc. Kleur de man in met Tattered Rose. Bewerk de bloemen met glimmermist en mat ze op de atc met een strikje. Mat het geheel op een zwarte atc.

So different

Afgelopen weekend hadden Selda en ik beurs. Daar ik veel mijn stem kwijt ben is Selda veel aan het spelen geweest. Ze heeft het nog steeds in haar vingers. 
Ze heeft een grote bruine tag als basis genomen. Deze gesponst met Distressinkt Rusty Hinge, Vintage Photo en Walnut Stain. In het midden licht op de hoeken heel donker. De elf (Third Coast) be-inkten met Stazon Black en afdrukken op de tag. Deze inkleuren met bovenstaande kleuren en een Dove Blenderpen. De tag in het geheel be-inkten met Versa mark en embossen met Semi-transparante Sparkle white (KiCoStamps)Wauw wat is hij mooi geworden. Je ziet het iets dat hij echt sprankeld, maar in het echt is hij veel mooier. 
Een aantal bijpassende fibers aan de tag om het af te maken.