zondag 16 oktober 2011

Which way you go??

Deze kaart is gemaakt met de nieuwe stempels van KiCoStamps, zie bericht hieronder. 
Deze kaart is gemaakt met de lyrakrijttechniek die door Angela Louwers is uitgelegd in de Art Specially 13. 
Het is een simpele techniek en snel klaar. Er zijn diverse kleuren lyrakrijt gebruikt. De tekst en luchtballon (KiCoStamps) be-inkten met Stazon Timber Brown of zwart en afdrukken op de kaart.  Mat de kaart op een roestbruine en snij hem op maat, mat het op een donkerbruine kaart en snij die ook op maat. Gaaf of niet????
Nou doet mijn scanner raar, maar deze kaart is absoluut niet recht, express gedaan. Vond het hierbij erg leuk, ook de tekst express uit het lood gestempeld. 

Steampunk

Deze ATC is gemaakt met de nieuwe stempels van KiCoStamps gemaakt. Zie bericht hieronder. Ik heb de ATC met de Bandanatechniek gemaakt. De kleuren die ik gebruikt heb is Distress Wild Honey, Rusty Hinge en Vintage Photo. Ik heb de ATC opgepimpt met ijzerwerk en veel fibers.

Sky, Fly, Time

Deze atc is gemaakt met de nieuwe sheets van KiCoStamps, zie berichtje hieronder. Deze ATC is gemaakt met de Bandanatechniek (zie uitleg technieken Youtube filmpjes). Volg de techniek. Ik heb hier 3 kleuren Distressinkt gebruikt, Wild Honey, Rusty Hinge en Vintage Photo.

4 youDeze kaart is gemaakt met stempels van de nieuwe sheets van KiCoStamps, zie bericht hieronder. De kleuren zijn door mijn jongste dochter Kimara gekozen.  Het elfje be-inkten met Red Gold van Brilliance en embossen met Clear (KiCoStamps). Met de Dove blender inkleuren met de kleuren Red Gold, Pearlescent Yellow, Orange en Lime. De afbeelding uitknippen of snijden. Neem een correspondentiekaartje en be-inkt het geometrische ster met Pearlescent Yellow en Orange en druk dit af. Maak er een speels geheel van. Mat een leuk bijpassend lint over het bewerkte kaartje en mat dit op een Oranje kaart. Stans een rondje en bewerk deze met de Dove Blender pen en Red Gold. Be-inkt de tekst met Red Gold en embos het met Clear embossingpoeder. Mat het elfje en tekst op de kaart met 3d kit.