zondag 5 juni 2011

Uitleg: Webbing of Webtechniek


Eindelijk na een aantal zeer drukke weken is de uitleg van "Webbing of de Webtechniek" op Youtube gezet. Het is een ontzettende leuke techniek die je super kan variƫren met kleuren.

Kijk en geniet van de workshop. Veel succes met Webbing.

Ons hoop jou verjaardag.........

De ATC heb ik met de techniek "Webbing of Webtechniek" bewerkt. Zie uitleg technieken. Volg de techniek. Ik heb de ATC gesponst met Aged Mahony (Distressinkt). Hierop heb ik de Webbing gedaan, embos het met Cosmic Brons Rose. Mat dit op een zwarte ATC. Neem een correspondentiekaartje en Masker een gedeelte. Beinkt de Afrikaanse schild met Aged Mahony en druk dit af op het niet gemaskerde deel. Maak hier een mooi geheel van. Verwijder de masker en mat er een zwarte lint overheen. Mat het geheel op een zwarte kaart. Be-inkt de Afrikaanse schild met Aged Mahony en druk dit af. Maak 2 schilden. Embos het met Embossingpoeder Clear. Spons de schilden, de ene iets donkerder dan de ander. Knip ze uit. Mat de ATC en de schilden op de kaart. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Aged Mahony en embos het met clear embossingpoeder. Snij of knip het in een leuke vorm en spons de hoeken. Mat het geheel op de kaart.

Vlinder

Deze kaart is gemaakt met de techniek "Webbing of webtechniek". Zie uitleg technieken. Ik heb de kaart eerst gesponst met 3 kleuren groen van Distressinkt. Dit is een mooie gelegenheid om sponsen te oefenen. (zie uitleg technieken). Doe de techniek Webbing en embos het met Cosmic Palm Green en Bullfrog. Snij het eventueel op maat. Pons een mooie rand en mat dit op de kaart. Be-inkt de stempel (KiCoStamps) met Versa mark en druk het af op hetzelfde papier als de rand. Embos het met de Cosmicpoeders. Stans het uit met de CB en nestabilities. Stans ook een ovaal uit met scalloprand iets groter dan de vlinder. Spons de scallopovaal met de Distressinkt die u ook op de kaart hebt gebruikt. Mat de ovalen op elkaar. Mat het geheel op de kaart met 3d kit. Mat de kaart op gebroken witte kaart en groene kaart.

Bloemen van ...........

Deze kaart is gemaakt met de KiCo's Gomtechniek. Zie uitleg technieken. Het zijn allemaal vrolijke kleuren, waarvan de roze wel uitvloeit en de rest niet. Daardoor krijg je een combi, heel gaaf. Snij bewerkte achtergrond op maat en mat het op wit karton snij dit iets groter. Mat het op een oranje kaart. Trek met een Sakura gelpen een witte lijn evenredig aan de bewerkte achtergrond. Be-inkt de bloem (Sparkle N Sprinkle) met de kleuren die u gebruikt hebt en knip ze uit. Maak er een mooi geheel van op uw kaart en mat ze met 3d kit. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Distressinkt Barndoor en snij het in een speelse vorm. Mat het geheel op de kaart met 3d kit.

Een kaartje "Zomaar" .....

Deze atc is gemaakt met de techniek "Webbing of webtechniek". Zie uitleg techniek. De ATC heb ik eerst gesponst met Distressinkt Victorian Velvet en Aged Mahony.  BE-inkt de ornament met Aged Mahony en druk deze af op de ATC.  Hierop heb ik Cosmic Bronse Rose gebruikt. Daarna heb ik de Webbingtechniek gedaan, dit zijn restjes die ik over had, dus je behoeft echt niets weg te gooien. Waardoor er een mooi contrast komt. Mat een mooi lint over de ATC en mat het op een zwarte ATC. Be-inkt de tekst met Aged Mahony en embos het met embossing clear. Snij of knip het in een speelse vorm. Spons de tekst met Aged Mahony, mat het op zwart karton en snij of knip het iets groter dan de tekst. Mat het geheel met 3d kit op de ATC.

Baie Dankie

Deze atc is gemaakt met de techniek "Webbing of webtechniek". Zie uitleg techniek. De ATC heb ik eerst gesponst met Distressinkt Victorian Velvet en Aged Mahony. Daarna heb ik de Webbingtechniek gedaan. Hierop heb ik Cosmic Bronse Rose gebruikt. Waardoor er een mooi contrast komt. Be-inkt de ornament met Versa Mark en bestrooi dit met Cosmic Bronse Rose, embos het en spons het met Aged Mahony. Knip het uit en mat het op zwart karton. Knip dit ook uit. Mat over de ATC een zwart lint en mat het op een zwart ATC. Mat het ornament met 3d kit op de ATC. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon zwart en knip het met in een speelse vorm. Spons de hoeken met Aged Mahony. Mat het met 3d kit op de ATC.

Peace

Deze kaart is gemaakt met de KiCo's Gomtechniek. Zie uitleg technieken en volg deze techniek. Ik heb 2 kleuren Glimmermist gebruikt: Aquamarine en Party Pink. Be-inkt de stempel (Stamping Sensations) met Archival zwart en druk deze af op de bewerkte achtergrond. Knip of snij de afdruk uit. Mat dit op een bijpassende kleur kaart en snij of knip deze uit naar de vorm van de stempel.