vrijdag 1 juni 2018

Key to Art

Deze kaart is gemaakt omdat ik wilde proberen wat bepaalde kleuren Distress Oxide deden. Neem een standaard kaart en doe 2 kleuren Distress Oxide op je craftsheet ik heb Vintage Photo en Pistachio gedaan.
Spuit hier wat water op en haal je kaart erdoor, even met de heattool drogen, daarna druppels pakken van je craftsheet, weer drogen, herhaal dit totdat je een mooi geheel hebt.

Ik vond bij de Aktie winkel het hangbord van (karton) en de sleutels (metaal). Het karton heb ik bewerkt met wat gesso en toen bewerkt met de 2 kleuren Distress Oxide.
Op de kaart heb ik diverse stempels gebruikt (plate 89) met bovenstaande kleuren, waardoor het een mooi geheel krijgt. Be-inkt de losse woordjes met Archival Jet Black en druk deze af op het hangbord en een restje karton.
Een mooi touw om de kaart wikkelen en vast nieten. De kaart op zwart karton matten en op maat snijden, desnoods op nog een bijpassende laag karton. Daarna het bewerkte hangbord met tackyglue vast maken. De sleutels met 3d kit of met foamstukjes vast maken. Het restje karton bewerken met bovenstaande kleurtjes en op maat knippen of snijden. Randen bewerken met inkt en op de sleutels matten met 3d kit.