zondag 6 maart 2011

So Sweet!!

Neem een witte kaart. Be-inkt de stempel (Serendipity) met Stazon Zwart en druk deze af op de witte kaart. Stans de afdruk uit met de CB in een leuke vorm. Kleur de afdruk in met Distressinkt en accentueer de hoek met glitter (helaas voor u niet te zien). Stans nog een mooie vorm uit alleen nu een slag groter in een bijpassende kleur. Haal door de gaten een mooi lint, leg er een strik in. Mat beide kaarten op elkaar met 3d kit. Pimp de kaart op met een roosje.

Hope is .....

Deze kaart is gemaakt met Distressinkt en een acrylblok. De kleuren zijn Broken China en Vintage Photo. Zo'n mooie kleurencombi. De stempels zijn van Sparkle N Sprinkle. De Paraplu's en regen zijn ook met bovenstaande kleuren gestempeld. Ik heb de randen gesponst met Vintage Photo. De tekst heb ik met Stazon Zwart gedaan.

Regen en tranen .....

Acrylblokken heb je in diverse maten en vormen, ik heb een rondje met een golfje. Zo leuk om dat distressinkt met acrylbloktechniek te doen. De stempels zijn van KiCoStamps. De kleuren zijn Vintage photo met Rusty Hinge en een beetje Antique linnen. 
Hier heb ik de kleuren groen van Distressinkt gebruikt. De Sun dial (Serendipity) en blaadjes (Home Impressions) en tekst (KiCoStamps) met Stazon zwart of groen stempelen. De randen sponsen met groen.

Spring of Lente!!


Deze atc's zijn gemaakt met distressinkt en een acrylblokje. Zo leuk om te doen. Ik heb hier Rusty hinge, Dried Marigold en Vintage Photo. Mooie kleurencombinatie. De stempels zijn van Sparkle N Sprinkle. Simpele atc maar zo super leuk om te maken en ja ze zijn lekker snel klaar.