maandag 29 oktober 2018

Promptkaartje herfst

Dit promptkaartje is al een hele tijd geleden dat ik die gemaakt heb, kan je nagaan hoe ik achterloop met de creaties te beschrijven en te laten zien. Maar de inhaalslag is al een hele tijd op gang dus wie weet.

Maak een mooi ovaal van maskertape dit kan je doen door met een nestabiltie een ovaal te stanzen, maar knippen kan natuurlijk ook. Haal de ovaal eruit en gebruik alleen het buiten gedeelte. Leg hier een template op en spons dit met distress inkt Shabby sh. Verwijder het masker en be-inkt de bladeren met 2 kleuren inkt. druk deze af op het kaartje. Be-inkt de bladeren ook met Archival Jet black en druk deze af op een rest karton.
Knip deze uit en kleur ze met rood, mat deze op de kaart. Be-inkt de elf met Archival Jet Black en druk deze af. Hij loop nu in het luchtledige en heeft geen ondergrond. Maar een ondergrond van een masker en spons dit gedeelte. Herhaal dit totdat je een mooi geheel hebt.

Doodle nu met Sakura Fine liners op de kaart, totdat je een leuk geheel hebt. Be-inkt de spin met Archival Jet black en druk deze af, verbind deze met de elf met een Sakura Fine liner. 

Bladeren Plate HI9 van Home Impressions