woensdag 25 augustus 2010

Zo schattig!

Vanaf morgen worden er 6 nieuwe stempelsheets van KiCoStamps gelanceerd. Het zijn er 6: 2 tekstsheets, 1 Victoriaanse bordersheet, 1  kerstsheet en 2 Scenerysheets.



Neem een blauwe kaart en pons hier een strook aan. Neem nog een witte strook en pons hier ook een mooie strook aan. Mat de witte strook onder de blauwe. Neem een mooi Satijnenlint en mat deze om de kaart en leg er een knoop in. Be-inkt het schaap (Stamping Sensations) met Stazon blauw en druk deze af op een kaart. Kleur het in met distressinkt of derwent potloden. Knip of snij het daarna uit. Snij een vierkant van blauw papier en haal deze met een embossingmal door de CB. Doe de direct to paper techniek met blauwe inkt. Mat dit op een vierkant wit papier. Mat het geheel op de kaart. Mat de schaap op de kaart met 3d kit. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met donkerblauwe inkt en druk dit af op een restje wit papier. Knip dit uit in een leuke vorm en mat het met 3d kit op de kaart.
Neem een abrikooskleurig kaartje en embos de onderste zijde met roosjes. Mat dit op een roestbruine kaart. Snij met de CB een glad ovaal en een scalop ovaal uit wit papier. Neem het gladde ovaal. Be-inkt Baby Robbin (Sparkle N Sprinkle) met Distressinkt Walnut en druk hem af. Bestrooi hem met embossingpoeder clear en verwarm het met de heatgun. Kleur Robbin in met Distressinkt. Neem de scalop ovaal en ga met Distress Rusty Hing over de scalops, zodat je een mooi bijpassend oranjebruine kleur krijgt. Mat Robbin op de scalopovaal. Plak met tape 3 bijkleurende veertjes op de kaart. Mat Robbin op de kaart. Neem een restje papier en be-inkt de tekst (KiCoStamps) Stazon Timbre Brown en druk dit af. Snij het op maat. Mat het op een bruin restje papier en snij het weer op maat. Mat het geheel op de kaart. Be-inkt het roosje met Stazon Timbre Brown, snij of knip het uit en mat het op de kaart met 3d kit.
 Hierboven teksten van de tekstsheets.

Geen opmerkingen: