Andere stempeltechnieken Youtube filmpjes

Alcoholinkt met Watertechniek. Hieronder een link van Andy Skinner. Hij heeft een leuk, simpele techniek met alcoholinkt op film gezet. 

Alcoholinkt met watertechniek 

Veel plezier ermee want je krijgt super gave achtergronden.Mixed media Journal. Door wie het gemaakt is weet ik niet maar het is echt gaaf!!  Deze techniek is zo gaaf, zeker als je van kliederen houdt. Heerlijk met gesso en aquarelkrijt spelen. Tussendoor ook nog heerlijk stempelen. Het is een lang filmpje maar je kan hem altijd doorspoelen. 

http://www.youtube.com/watch?v=YqlRNDNsNoIGET STRIPEY Deze techniek is ook van Hermine Koster. Een hele leuke techniek die niet moeilijk is. Ook deze is in het Engels maar ook met foto's. Als u op de pagina bent even op de link van de Tutorial drukken.

http://herminesplace.wordpress.com/2009/07/20/tutorial-get-stripey/NATURE INSPIRES. Deze techniek is van Hermine Koster. Hij is zo gaaf om te doen, wel wat werk maar dan heb je ook iets moois. Hij is wel in het Engels, maar er staan foto's bij. Zeker de moeite waard.

http://herminesplace.wordpress.com/2009/07/01/the-3-muses-up-up-and-away/SPLATTER /SPLASHTECHNIQUE is een leuke en simpele techniek. Deze wordt met een Dye-inkt gedaan. Kom op en probeer het snel, je hebt super snel resultaat.Hoe kan u STICKUMPOWDER (kleefpoeder) EN FLOCKINPOWDER (fluweelpoeder) gebruiken. Hier een duidelijk filmpje waarin alles wordt uitgelegd. Het is heel gaaf om te doen, maar het resultaat is super. Heerlijk zacht fluweel.


http://www.youtube.com/watch?v=1L93MMwAOfA

ZENTANGLE is een gave manier om je stempels op een andere manier te gebruiken. Ik vind het zelf erg verslavend maar ook rustgevend. Probeer het eens uit het is super om te doen. Tip: Begin eerst klein hi hi.
ZENTANGLE filmpjes zonder stempels. Doch wel heel inspirerend. Klik op onderstaande link. Veel plezier.


http://zentangle.nl/ 

Simpele Zentangle patronen. Iedereen kan hier aan meedoen want Joanne legt het heel simpel uit, u kunt gelijk meedoen.

Simpele Zentangle patronen.


Hermine Koster is een stempelaarster met ontzettend veel kennis en gave ideeën.

Hieronder de link een techniek om te transferen met gesso. 


Hieronder een link met een workshop die Happy Accident heet. Hij is van Hermine Koster. 
Dank je wel Hermine dat ik hem mocht plaatsen. 

Workshop Happy Accident.