Uitleg stempeltechnieken YouTube filmpjes KiCoStampsKlik op onderstaande link en u komt op de stempeltechniek die u wilt bekijken.
Alle technieken staan op ALFABET van de technieken.  

ACHTERGRONDEN MAKEN MET LIJM EN DYE-INKT!

Dit is een techniek die heel leuk en makkelijk is.  
Kom op en probeer het ook eens. 


 


ACHTERGRONDEN MAKEN MET ENCORE INKT!!
Klik op onderstaande link en u komt rechtstreeks op mijn filmpje. In de Art Specially Magazine nr. 14 staat ook een stukje over deze techniek met 2 creaties. 
ACHTERGRONDEN MAKEN MET RESTJES VLOEIPAPIER. Klik op onderstaande link en u komt rechtstreeks op mijn filmpje.
ACHTERGRONDEN MAKEN MET BIG &JUICY EN GESSO. Klik op mijn filmpje.http://www.youtube.com/watch?v=YGOKFWcz6M4


Heeft u al eens met Alcoholinkt gewerkt. Er zijn heel veel mooie technieken mee te doen. Ook omdat de alcoholinkt zo helder blijft en snel droogt is het ideaal om ermee te werken. Daarom heb ik WERKEN MET ALCOHOLINKT (DEEL 1) gemaakt. Nieuwsgierig klik dan op onderstaande link.

 BANDANATECHNIEK is een techniek die je met allerlei soorten inkt kan gebruiken. Het is een techniek die niet moeilijk is.


CRACKED ICE OF GEBARSTEN IJS TECHNIEK. Dit is een techniek voor zowel beginnende als gevorderden stempelaars. Erge leuke techniek om te doen. 


DRIP DROP TECHNIQUE OF DRUPPELTECHNIEK. Is een techniek die heel goed voor beginnende stempelaars gedaan kan worden. Klik op de link hieronder. 
GLIMMERMIST MET VLOEIPAPIER is een leuke techniek om snel achtergronden te maken, door de glans zien ze er chique uit. Klik op onderstaande link en u komt rechtstreeks op mijn filmpje. 


 JOSEPH COAT TECHNIEK "ORIGINELE VERSIE" Dit een techniek die bij je moet passen, zeker de kleur zwart.


JOSEPH COAT TECHNIEK "VARIATIE"  Is een variant op de Originele versie die hierboven vermeld staat."KOFFIETECHNIEK" is een leuke techniek met oploskoffie. Nog nooit geprobeerd?? Klik dan snel op de link hieronder. 

 Yes yes mijn eerste workshop op film. Het is de "KUSTECHNIEK". Klik op mijn filmpje.

KICOTECHNIEK OF VRIESSPRAYTECHNIEK is een mooie en snelle techniek. Met schitterende resultaten. 
Klik op onderstaand filmpje. Veel kijk en leerplezier. De techniek die ik op de Stempelevent (2011) in Zeist demonstreerde heet de "KICO'S GOMTECHNIEK". Deze naam heb ik niet zelf verzonnen, maar één van de designers. Het is een leuke techniek met verrassende mooie achtergronden. Experimenteer er op los. De verhoudingen van de gom staan bij tips en weetjes.

Kon het niet laten om toch nu snel verder te gaan. Hieronder de workshop "werken met een "MAGIC STAMP OF PENSCORE". Klik op de onderstaande link en u komt rechtstreeks op mijn filmpje. 

http://www.youtube.com/watch?v=0pp5FYGekRE
 

Er waren veel vragen over MASKEREN (1). Dit is het eerste filmpje over maskeren. Hoe je diepte in je werk kan krijgen. 
Ik heb in dit filmpje uitgelegd wat je ook met maskertape kan doen, dit nav veel vragen op de beurs. MASKEREN (2)
ROETTECHNIEK DEEL 1. Een leuke techniek die absoluut niet moeilijk is en ook heb je niet veel nodig om leuk resultaat te krijgen. 


RESISTTECHNIEK EN DIRECT TO PAPERTECHNIEK. Deze uitleg wordt dmv een kaart uitgelegd.


SCHILDEREN MET EMBOSSINGPOEDERS (1) is een leuke techniek. Dit is één van de varianten. Het is zo gaaf om diverse embossingpoeders te combineren. Met de Tuscany serie kan dat heel goed, daar dat EP zijn in zowel mat en sparkle. Dit ook in dezelfde kleuren.
SPONSEN  is een leuke techniek die wel wat oefening vergt. Je kan de kleuren mooi door laten vloeien. Deze techniek is ook leuk voor beginnende stempelaars.


Deze techniek "SPOTLIGHTTECHNIEK" is leuk voor beginnende stempelaars, maar ook gevorderden kunnen dit ook moeilijker maken en met kleuren spelen. Uitdaging?? Tuurlijk. 

TAPE-LIFTING is een techniek met veel mogelijkheden. Deze is voor beginnende zeker geschikt.WAXPAPIER TECHNIEK is een makkelijke, leuke techniek, met snel een resultaat. 


Waxpapier Techniek

WEBBING OF WEBTECHNIEK is een super leuke techniek of heerlijk met kleuren te spelen. Het is voor iedereen te doen.


WERKEN MET GOOSEBUMPS is een leuk filmpje met veel informatie over dit product, hoe je het kan gebruiken maar ik laat ook het resultaat zien, nieuwsgierig klik dan snel op onderstaande youtube filmpje. 


Werken met een stempellineaal en unmounted stempels. Hier waren veel vragen over, vooral ook omdat er veel filmpjes zijn met alleen stempels en een houten blok eronder. Hopend dat vele nu de tekst recht op de creatie krijgen.