maandag 20 juli 2015

Smile, and see what happens!

De schoenen zijn gestempeld met Archival Jet Black. De schoenen kleuren ingekleurd worden met Distress inkt en dove blender pen of andere inkt op waterbasis. De ondergrond met een restje kleuren. Snij ht op maat het mat het op zwart Kratkarton. Snij dit op maat en mat het op bruin kraftkarton. Be-inkt de tekst met Archival en met behulp van een stempellineaal afdrukken op de kaart. Teken met een Micron pen 005 lijntjes tekenen. Mat het geheel op zwart Kraftkarton en snij dit op maat.

Haal een anti static bag over uw kraftkarton. Be-inkt de stempel met Versa Mark en druk deze af, embos het met KiCoStamps Detail black. Kleur de bloemetjes in met Twinkling H20. Mat een lint over de kaart. Mat het geheel op wit kraftkarton en snij dit op maat. Mat hier een kantlint overheen. Mat het geheel op zwart Kraft karton. Be-inkt de tekst met Archival Jet Black en druk deze met behulp van een stempellineaal af.

Deze kaarten zijn gemaakt met gerecycled Kraftkarton. Heel gaaf het is in diverse kleuren te koop en 250 grams. Heel mooi om met elkaar te combineren.

Geen opmerkingen: