zondag 22 juli 2012

Kijk naar een vlinder ...........

Neem een witte kaart en vouw deze dubbel. Neem 2 kleuren inkt (Shaded Lilac en Festive Berries?) Ga er met een vochtig babydoekje overheen en droog het met de heattool. Be-inkt de Swirls met Versa Mark en embos het met Tuscany Sangria en Sangria Star. Be-inkt de vlinders met Versa Mark en Embos het met Tuscany Sangria Star. Knip of snij ze uit en spons ze met Shaded Lilac. Mat ze op de kaart met 3d kit. 
Be-inkt de tekst met Stazon Paars en druk deze op de kaart af.
De stempels en embossingpoeder zijn van KiCoStamps.  

Weer fris en fruitig...

Hallo Allemaal,

Na een periode rust te hebben genomen en met het gezin veel dingen te hebben ondernomen, ben ik weer fris en fruitig en zit ik weer vol nieuwe ideeën. Tijdens mijn vakantie heb ik heel weinig aan stempelen gedaan. Maar datgene wat gedaan is zal zo spoedig mogelijk op het blog worden geplaatst. 

NIEUWS
Er zijn 7 nieuwe sheets onderweg. Zo gaaf!! Ik ga er zo snel mogelijk mee spelen en zal u het één en ander laten zien. Ik hou u op de hoogte. Ze zijn te voor te bestellen, want ze gaan pas tijdens de Knotsgekkekaartendagen in de verkoop. Wilt u op de beurs niet op een lege plek slaan dan zal ik ze zeker bestellen.

Ook zijn er weer nieuwe Tuscany embossingpoeders onderweg. 6 matte en 6 glitterembossingpoeders in dezelfde kleuren zodat u ze goed kan combineren. Maar ook komen er weer nieuwe Semi-embossingpoeders. Als het binnen is hoort u van mij.

WORKSHOPDAG
Op 6 en 7 oktober houd KiCoStamps een workshopdag, waarop deze dag 4 technieken worden behandeld. De kosten voor deze dag zijn € 27,50 incl. uitgebr. lunch, koffie of thee met wat lekkers en de materialen die u die dag gebruikt. 

Wilt u meer informatie dan mag u mij altijd mailen. 

Groetjes Conny