maandag 25 mei 2015

Yes Yes er zijn weer nieuwe sheets!!

Hallo allemaal,

Hallo allemaal, het KiCostampsteam is al even bezig om met onze nieuwe sheets leuke voorbeelden te maken. Vandaag gaan er 2 in de verkoop:

Aan plate 75 zit een leuk verhaal. Toen ik aan het tekenen was riep Kimara heel spontaan, "hé mam dat is Yvonne de punkelf" Toen ik dat vertelde aan Yvonne schoot ze flink in de lach. Sindsdien is het niet plate 75 maar Yvonne de punkelf sheet hi hi.

Plate 76 is een tekstsheet hierin zijn ook veel teksten door Yvonne aangeleverd. Ze zijn grappig, gaaf en apart.


De sheets zijn te vinden onder deze link: http://www.kicostamps.nl/c-650557/nieuwe-artikelen/

Hopelijk vind u de sheets net zo leuk als wij. Natuurlijk heb ik alvast een kaart gemaakt met Yvonne de Punkelf.

Ik vind hem helemaal geweldig. Natuurlijk vind u op onze designersblog alle voorbeelden van ons team.

Groetjes Conny

Pluk de dag ......Hier ook nog een gave kaart met de KiCo's Bokehtechniek. Het heeft warme kleuren. Snij de kaart op maat en mat het op een zwarte of donkerbruine kaart. Ik heb voor de achterste kaart de tissues gebruikt van deze kaart (zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps, tissuetechniek). Volg de workshop en maak de achterste kaart, snij dit op maat en mat het geheel op een zwarte of donkerbruine kaart. Mat de alcoholinktkaart op de tissuekaart. Stempel tekst met Archival of Stazon en druk het af, snij het in stukjes en spons het met bijpassende kleuren. Mat de tekst met 3d kit op de kaart.

KiCo's Bokeh in Paars
Deze kaart is gemaakt met KiCo's Bokehtechniek (zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps, 3de uitdaging Kalender) 
U kunt na de techniek ook nog wat leuke bloemen afdrukken met Archival Jet Back, dan krijg je diepte. Heel mooi. Mat het geheel op zwart karton en snij dit op maat, daarna op paars karton en snij dit ook op maat. Be-inkt de tekst met Archival Jet black of Blue Violet en snij dito p maat, mat het op zwart op paars karton en snij dit op maat mat het geheel met 3d kit op de kaart.