donderdag 21 september 2017

Puzzelen met teksten

Op de Facebook groep wordt er elke maand een uitdaging gedaan. September heeft Yvonne verzonnen, Puzzelen met teksten. Wat is dat gaaf, van je teksten die je hebt, nieuwe combineren. Dit is heel erg verslavend.



Neem een Fluweelkarton van 10 x 10 cm. De achtergrond is gemaakt met een template en Memento inkt. Daarna de bloem met be-inkten en afdrukken op het kaartje. Be-inkt het nogmaals en deze af op een restje wit karton. Knip deze uit en kleur het in met memento inkt en Derwent Inktense potloden. Mat de bloem op het kaartje. De hartjes bewerken met Diamond Glaze. Goed laten drogen. Verzin een leuke tekst. Be-inkt de teksten en snij dit in stukjes. Spons de randjes en mat het op zwart karton en snij het op maat. Mat de tekst op de kaart met tacky glue. Mat het geheel op zwart karton en snij dit op maat. Daarna matten op een bijpassende kleur kaart en snij dit op maat. 

Ik heb hier voor de tekst Plate 13 en Plate 74 gebruikt. De bloemen zijn van plate 128. Wilt u de plates bestellen, klik HIER

Wilt u zich ook aansluiten bij onze Facebook groep van KiCoStamps dat kan, klik HIER