vrijdag 19 oktober 2012

Suc6

Deze kaart is gebruikt op een ontmoetingsdag van de KiCoStampers. 
Deze kaart is gemaakt met de Negatieve Roettechniek. Het is een eenvoudige techniek waarbij je weinig stempels bij nodig hebt. Het is erg leuk om te doen en ook krijg je een leuk resultaat. Hoop de Roettechnieken (je hebt nl. een aantal) z.s.m. op te nemen en op Youtube te zetten. 

Doe de negatieve Roettechniek en snij het kaartje op maat.  Mat het op rood karton en snij het iets groter. 
Snij een aantal stroken rood karton. Mat over de onderste strook een leuk lint en mat dit op een bijpassende kleur kaart. Mat het bewerkte kaartje en de kleine rode strook op de kaart. Stans een leuke vorm met een nestabilitie en de CB en embos de rand. De tekst be-inkten met Stazon black en druk dit af op de stans. Mat dit op de kaart met 3d kit en een mooie bloem. 

De stempels zijn van KiCoStamps.


Nog 2 volgers en dan .........

Er zijn nog 2 volgers nodig en dan zitten we op 200 volgers. Wat super zeg!!
Kom op dames wordt volger en ding mee met de blogcandy. 
Kimara (jongste dochter) popelt al om de namen te trekken. 

Krea Doe

Hallo Allemaal,

Nog even en de Beurs Krea Doe in Utrecht gaat weer van start. Wij staan er ook op stand B032. We nemen zoveel mogelijk mee, doch waarschijnlijk zal niet alles passen. Wilt u dat wij bepaalde producten bij ons hebben of wilt u niet op een lege plek slaan. Mail dan nu naar info@kicostamps.nl wat wij voor u apart moeten leggen.

Rosita zal 3 dagen demonstreren met diverse materialen. 
Er zullen een aantal leuke acties zijn (hoort u volgende week via de nieuwsbrief meer over) en natuurlijk een gratis freebie bij besteding van € 10,00. Ook zal er weer een lotnummer uitgedeeld worden, waarbij u een leuk kado kunt winnen. 

Zoek ons gezellig op, wij vinden het leuk om u te leren kennen. 
Wie weet tot dan.  
Groetjes Conny