zondag 5 juni 2016

Nature Smiles

Deze kaart vind ik zo gaaf. De achtergrond is gemaakt met de Gelliplate. Je hebt tegenwoordig allerlei maten en dat is super om dat in creaties en projecten te verwerken. Ook heb ik natuurlijk een nieuwe sheet gebruikt. Plate 108 en tekst van plate 100/101. 
Maak een mooie achtergrond met je Gelliplate. Be-inkt de veer met Versa Mark en druk deze af. Embos het met KiCoStamps Cosmic Darkly Night. Dat geeft een super gave glans. Be-inkt ook de bloem en druk deze af op een restje karton en embos het met Cosmic Darkly. Daarna uitsnijden of uitknippen. Als u het rondje 3d wilt, nogmaals hierboven herhalen. Kleur de bloem en veer met Derwent inktense potloden. Neem een template en leg deze op je creatie. Be-inkt de template met versa mark, verwijder de template en embos de afdrukken met Cosmic Darkly Night embossingpoeder. Herhaal dit als je meer op je creatie wilt. Trek met een micron pen 005 een lijn, lekker onvast hi hi. Be-inkt de tekst met versa mark en druk dit af op een restje karton. Bewerk dit met Derwent Inktense potloden en snij het op maat, mat het op zwart karton en snij het nogmaals op maat. Neem een hoekpons en haal 3 hoeken weg. Neem een bijpassende kleur kaart en snij deze op maat, pons ook hier 3 hoeken af. Mat het op elkaar. Mat als laatste de tekst en de bloem met 3d kit op de de creatie.

Laat soms even de boel .....


Dit kaart is 10 x 10 cm en is super leuk om te maken. Ik heb hier de bloemen (plate 108) gestempeld met Lyrakrijt. (zie workshop Uitleg: Lyrakrijt). Druk deze af. Droog het goed met de heattool. Be-inkt de tekst met Archival Jet Black en druk deze af met behulp van de stempellineaal, zie workshop uitleg: werken met stempellineaal. 
Neem een micronpen 005 en teken niet met vaste hand een lijn, maak deze dubbel en teken er rondjes over en kleur deze zwart. Mat het kaartje op een aantal kleuren karton en snij het telkens op maat. Pimp de kaart op met parel.