zaterdag 1 maart 2014

YES YES NIEUWE SHEETS!!!Hallo Allemaal,

YES YES WEER GROOT NIEUWS:

Al tijden ben ik bezig met het bewerken van de tekeningen van Marja. Wat een karwei, maar wat leuk om te zien hoe het weer tot een stempel gemaakt kan worden. Daarom komen er nu 6 nieuwe sheets aan, 3 ervan zijn van Marja en ja, ze zijn apart, leuk en super gaaf! 


Nieuwsgierig naar de hele sheets, klik dan op de link:http://www.kicostamps.nl/c-650557/nieuwe-artikelen-new-products/
Als u nu besteld worden ze ongev. over 2 weken verstuurd. Voor de Art Specially event ook nu bestellen anders zijn ze misschien al uitverkocht. 

Bomen!

Is deze kaart niet gaaf. Met de bomen zo bewerkt. Wat zijn die stempels van Marja toch veelzijdig. Ik heb een Restisttechniek gedaan. Zie uitleg technieken KiCoStamps foto's. Ik heb hier de Resisttechniek met Distress Stain Metallic of met Adirondack metallic gedaan en een template gedaan.  Dit geeft ook nog eens een leuk effect omdat het een metallic is. De achtergrond heb ik met Distress stain gedaan. Als je het flink nat maakt dan vloeit het in elkaar over. Be-inkt de Bomen met Archival Jet Black en druk dit af, herhaal dit totdat u een mooi geheel heeft. Bewerk de afdrukken met een witte gelpen. Be-inkt de tekststempel met Archival Coffee en dep delen weg, druk dit af op de kaart. Mat het geheel op ene zwarte en bijpassende oranje/rode kaart. De metallic paint en inkt staat in de winkel. De stempels zijn ook van KiCoStamps en Home impressions.

Wind tegen wordt wind mee .....


Zo af en toe moet je iemand steunen die keuzes moet gaan maken. Juist om een andere richting in te gaan. Hier heb ik een Resisttechniek gebruikt. Zie uitleg technieken KiCoStamps Foto's. Voor de resist heb ik Distress Stain metallic gebruikt. Daarna heb ik het bewerkt met Distress Stains. De pijlen zijn met een template en zwarte gesso gemaakt. De swirls heb ik ge-embost met een nieuwe kleur embossingpoeder Sunny. Zie uitleg KiCoStamps Youtube KiCoStamps. De tekst op een bewerkt restje papier gestempeld met Archival Jet Black. Bewerk de rand van de tekst met een distresser of met een schaar. Mat de tekst op zwart karton en snij dit op maat. Mat de kaart op zwart karton en snij dit op maat. Mat de tekst met 3d kit op de creatie.