woensdag 6 augustus 2014

Shoppen is .......

Deze kaart is leuk, lekker vuil gelaten en het past goed in het geheel, de kleuren zijn lekker zoetsappig. De achtergrond is met twinkling H20 en met Silke Glaze en templates gemaakt. Zo gaaf. Het meisje met Versa Mark gestempeld en geembost Detail fine black. Is ze niet gaaf?? Sommige hartjes 3d op de kaart gemat. De tekst op een stukje bewerkt papier gestempeld met Versa mark en geembost met Detail fine Black. Snij de tekst op maat, bewerk de randen zwart. Mat een draad om de kaart en mat de kaart op een zwarte kaart. Snij dit op maat. Mat de tekst op de kaart met 3d kit en pimp de kaart op met geemboste hartjes en 3d kit. De stippen heb ik aangebracht met een versa Mark pen en geembost met Detail fine Black. 
De tekst is de nieuwe plate 63 van KiCoStamps. Het meisje en de hartjes zijn van een nieuw stempelmerk die KiCoStamps nu verkoopt Stampin Place.

Yes Yes Nieuwe sheets

Yes Yes KiCoStamps heeft er weer 5 nieuwe sheets bij. Marja heeft er 3 getekend en ze zijn super. Zelf heb ik er ook 1 getekend en door Marja en Rosita aangemoedigd heb ik er een sheet van gemaakt. De sheets zijn  nu al te bestellen. Als u ze op de Knotsgekkekaartendagen af wilt halen, wilt u dat dan in de bestelling "commentaar" dat u het op de beurs komt afhalen. Hier kunt u ze bestellen.
Scrol even naar beneden voor voorbeelden. Er zullen er nog vele volgen. Hou ook Rosita's en Marja's blog in de gaten. 

Groetjes Conny

creaties tekstsheet plate 63


Deze kaart is gemaakt met een gave achtergrond, Daarop is gestempeld met onze nieuwe stempelmerk Stampin Place. De tekst is van onze nieuwe tekstsheet. Gaaf hé!!!

Er zullen er nog vele volgen.

Nieuwe sheet plate 61

Marja heeft al een creatie gemaakt met een nieuwe sheet. Is hij niet gaaf geworden!!!! Dit is een afbeelding van plate 61.


De sheets zijn nu al te bestellen.