zondag 9 november 2014

YES YES WE HEBBEN NIEUWE SHEETS!!

Hallo allemaal,

Op 29 november ons "FEEST" gaat KiCoStamps nieuwe sheets in de verkoop. Om problemen op deze dag te voorkomen wil ik ze graag u nu al laten zien, zodat u ze kunt bestellen. Als u komt op onze Feestdag zet dit dan aub in het "vakje commentaar" Dat u ze op het "Feest" meeneemt. Wilt u ze opgestuurd hebben dan is het ook handig dat u ze vooraf besteld dan gaan ze die maandag daarna naar het postkantoor. Anders moet u wachten totdat ze weer op voorraad zijn. 

Al nieuwsgierig???
Tatttererata!! Dit zijn ze!! Vind u ze ook zo gaaf??? Plate 65 is door Marja getekend. Super hé!!
Plate 64 en gedeeltelijk Plate 66 is door mij getekend. Ja we worden nog wat hi hi. 
Hier!!  te bestellen.





Groetjes Conny

NIEUWE DESIGNER

NIEUWE DESIGNER:
Twee weken geleden heeft er op de beurs een nieuwe designster meegedraaid. Super natuurlijk!! Daar ik het door een zieke hier in huis niet aan gekomen was om haar hier voor te stellen. Daarom doe ik het nu nog!!!

Ze is enthousiast, net zo maf als de rest van het team en past er perfect bij. Ze houdt ook van kliederen, vieze vingers en heeft een giga passie voor stempels. 

tatattterata het is Daniëlle Noorman. Vele zullen haar nog niet kennen denk ik. Maar als u meer over haar wilt weten kunt u hierop klikken en kijken op onderstaande linken.