maandag 28 oktober 2013

Kleine dingen maken het leven GROOTS...


Deze kaart is zo gaaf van kleur. Het zijn 2 nieuwe kleuren van Archival. Ik heb hier de vakjestechniek gebruikt. Zie Uitleg technieken foto's KiCoStamps, Vakjestechniek. Volg de workshop. Ik heb hier gestempeld met Potting Soil en gesponst met Cornflower Blue (nieuwe kleuren van Archival). De tekst Stempelen met Potting Soil en de randen sponsen met Cornflower Blue. Mat tekst op grijsblauw karton en snij dit op maat. Mat de kaart ook op grijsblauw kartond en snij dit op maat. Mat het daarna op donkerbruin karton en snij dit op maat. Mat de tekst op de kaart en mat er houten bloemetjes op met 3d kit.

KreaDoe in Utrecht 30 okt. t/m 3 november.

Hallo Allemaal,

Nog even en dan is het weer zo ver. De beurs KreaDoe gaat dan weer van start. 

Wij staan in hal 7 stand C046. Rosita zal dan 3 dagen demonstreren en Selda en ik de andere 2 dagen. We hebben dan weer super leuke aanbiedingen van Yupo en DCP papier en nog veel meer!!
Ook hebben we een leuke koopjes mand. Met veel afgeprijsde materialen. 

Alles staat weer in de hal om morgen naar de beurs gebracht te worden. Wij kunnen niet alles meer meenemen, dus als u verzekerd wilt zijn dat we het bij ons hebben of dat het nog niet op is. Mail mij dan z.s.m.

Als u naar de beurs gaat, dan wens ik u heel veel plezier en wie weet zien we elkaar dan. Als u niet naar de beurs gaat dan wil ik u veel stempelplezier wensen deze week. 

Groetjes, Conny